Εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην Κερατέα, δόθηκε έπειτα από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένης Ραΐκου. Συγκεκριμένα ζητείται η διερεύνηση του αδικήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών και του παρισταμένου εισαγγελέα. Επίσης ζητείται η διερεύνηση για τον τραυματισμό δημοσιογράφου τηλεοπτικού καναλιού από αστυνομικούς. Για το ίδιο περιστατικό διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής διοικητικής εξέτασης. Τα επεισόδια ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν στις προσπάθειες ανδρών των ΜΑΤ και εισαγγελέα να σπάσουν τον κλοιό της περιφρούρησης προκειμένου να εισέλθουν τα μηχανήματα που θα εργάζονταν για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο σημείο που έχει χωροθετηθεί από το 2003. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ κατά τις συμπλοκές ανδρών της αστυνομίας και κατοίκων της περιοχής σημειώθηκαν τραυματισμοί πολιτών.

από . 13/12/2010 1:04 μμ.


αφορα την επιθεση κατα των μπατσων και μονο αυτη,σε αλλα καθεστωτικα μμε λενε οτι βρεθηκαν σκαγια (απο καραμπινα) σε κρανος ματατζη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License