Μαθητές με μνήμη

σο το βάζουμε στα τοπικά. Βάλτο αν θες στις ανακοινώσεις! Ευχαριστούμε!!

15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

 

            Το κράτος μας πετάει στο δρόμο…θα μας βρει στο δρόμο λοιπόν. Βλέπουμε τόσο καιρό τους γονείς μας έναν, έναν να τον πετάνε στο δρόμο και δεν μιλάμε. Βλέπουμε τους μισθούς να πέφτουν κατακόρυφα και πολύ φοβόμαστε ότι όταν θα πιάσουμε εμείς δουλειά δεν θα υπάρχουν μισθοί και θα είμαστε δούλοι (ΟΧΙ ότι τώρα δεν είμαστε).

           

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

            Στους αντικοινωνικούς σχεδιασμούς της παγκόσμιας κυριαρχίας, του κράτους και των αφεντικών που προωθούν το συνολικό και βίαιο μετασχηματισμό της κοινωνίας και την καταστροφή και λεηλασία της φύσης, επιδιώκοντας την εκμετάλλευση, την καταπίεση, την καταστολή και τον έλεγχο καταδικάζοντας πολύ κόσμο στην εξαθλίωση και την φτώχεια.

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

            Στην διαρκή όξυνση των συνθηκών εκμετάλλευσης στους χώρους δουλειάς και τον εκφοβισμό της ανεργίας.

            Εμπρός λοιπόν για την κοινωνική επανάσταση. Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες. Καλούμε όλους και όλες τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να κλείσουν τα σχολεία τους και να κατεβούνε στο δρόμο. Το μίσος μας είναι ΜΕΓΑΛΟ. Τώρα όσο ποτέ…όποιος τον αγώνα δε μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα.

 

            ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ

                                                ΚΑΜΑΡΑ στις 09:00

                                                ΜΟΥΣΕΙΟ στις 11:00

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

 

Μαθητές με μνήμη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License