Παρέμβαση στο Αλεξάνδρειο Τεί Θεσσαλονίκης στην Σύνδο

Αυτόνομη παρέμβαση

Παρέμβαση έγινε στο Τεί Σύνδου από ομάδα 20 περίπου αυτόνομων. Το βράδυ ομάδα ατόμων εισήλθε στον εσωτερικό χώρο του Τεί με σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό αυτόνομων κινητοποιήσεων. Σε αίθουσα του κτιρίου έγινε συνέλευση την οποία περιφρουρούσαμε με ξύλα και διάφορα σίδερα όπου προμηθευτήκαμε από τον εσωτερικό χώρο.
Έπειτα από την συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει συμβολική παρέμβαση στον κεντρικό χώρο του Τεί και να αποχωρήσουμε.
Γράφτηκαν με μπογιές συνθήματα όπου καλούμε τον κόσμο σε αντίσταση και αυτοοργάνωση. Σκίστηκαν αφίσες και ανακοινώσεις από τα κομματόσκυλα της Πασπ και της ΔΑΠ.

Σε μια κοινωνία όπου τα δικαιώματά μας αρπάζονται βίαια μέρα με την μέρα η αυτοοργάνωση και η αντίσταση είναι η μόνη δίοδος. Καλούμε τους φοιτητές να συσπειρωθούν και να οργανωθούν ώστε να υπάρξει συντονισμένη αντίσταση ακόμα και σε σχολές όπου παραδοσιακά κάνουν κουμάντο τα κομματόσκυλα. Ή θα μας πατήσουν στο κεφάλι ή θα αντισταθούμε και θα επιτεθούμε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Αυτοοργάνωση-επίθεση-αλληλεγκύη σε όλους τους χώρους.

Όλοι στην πανεργατική απεργία στις 15/12/2010.

Αυτόνομοι Υστ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License