μοιρασμα κειμενων για ΧΥΤΑ

μοιρασμα κειμενων σσε κερατεα και σε λαυριο στα μπλοκα και στις πολεις.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

  Η ύπουλη μεθόδευση της διαδικασίας δημιουργίας του ΧΥΤΑ στον χωρο του Οβριοκαστρου Κερατεας
δείχνει και στον πλέον εθελότυφλο την πραγματική φύση του καπιταλιστικού συστήματος. Πάνω απο την οικολογική ισορροπία , πάνω απο την ανθρώπινη υγεία, πανω απο την διατήρηση των αρχαίων ευρημάτων, το Κεφάλαιο(Μπόμπολας) και το Κράτος(μηχανισμοί καταστολής,δικαστικό σώμα) επιβάλουν στους κατοίκους της Λαυρεωτικής την υποβάθμιση των ζωών μας.
Η ηρωική αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας, του Λαυρίου και των αλληλεγγυων απο άλλες πόλεις δίνουν τις απαντήσεις στον κάθε παραλήπτη.
Η επίθεση ενάντια στο βιοτικό μας επίπεδο δεν θα περάσει αναπάντητη. Αν αυτοί θεωρούν οτι τα πάντα τείθενται προς πώληση, η απάντηση είναι οτι η αξιοπρέπεια του λαού δεν αγοράζεται.
  Συμπλήρωμα σε όλα αυτά, η σιχαμερή και παρασιτική παρουσίαση των γεγονότων απο τα ΜΜΕ. Απο τη ρεπόρτερ του ALTER η οποία αφου δικαίως εκδιώχθηκε απο ταν κόσμο στα μπλόκα, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις σχετικά με την σχέση των κατοίκων της Λαυρεωτικής και των αλληλεγγυων που ηρθαν να συνδράμουν στον αγώνα μας, μέχρι τον γνωστό και μη εξαιραιτέο Προτοσάλτε του ΣΚΑΙ,ο οποίος έφτασε στο σημείο, προκειένου να υπερασπίσει τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ επιλογές της κυβέρνησης, να πεί το απίστευτο ψέμμα οτι το άνοιγμα ΧΥΤΑ στην Λαυρεωτική θα οδηγήσει στο κλείσιμο 96 παράνομων χωματερών, οπως και να λασπολογήσει εναντίων των κατοίκων δηλώνοντας οτι το μονο που μας ενδιαφέρει είναι η μεταφορα του ΧΥΤΑ στα Λιόσια.
 Ας ειναι. Το συνάφι μεγαλοαφεντικών-κράτους-ΜΜΕ δεν ειναι ικανό πλέον να πείσει κανέναν. Με μέσο την αυτοοργάνωση οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ


Πρωτοβουλία αναρχικών/αντιεξουσιαστών Λαυρίου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License