“ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

ΟΧΙ στην χωΜΑΤερή του Μπόμπολα στο Οβριόκαστρο Κερατέας

post image

Σήμερα το πρωί τα Λύκεια και Γυμνάσια :Κερατέας, Λαυρίου , Αναβύσσου, Λαγονησίου και Καλυβίων έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στο Οβριόκαστο Κερατέας με κενρικό σύνθημα :
“ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».
Αυτή την στιγμή οι μαθητές έχουν στήσει μικροφωνική και κάνουν συναυλία ενώ όλοι αναμένουμε την νέα απόφαση του Ειρηνοδικείου .
Χτες στο βράδυ έγιναν 5 προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Παράλληλα το συνδικαλιστικό όργανο των μπάτσο έχει ζητήσει επισήμως  από την Μπιρμπίλη να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ από την Κερατέα ,διότι θεωρούν ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

ΟΧΙ στην  χωΜΑΤερή του Μπόμπολα στο Οβριόκαστρο Κερατέας

Εικόνες:

από Α 16/12/2010 2:03 μμ.


http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=26478

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=26489

από στουπι 16/12/2010 2:12 μμ.


post image
σήμερα το πρωί στο Οβριόκαστρο Κερατέας

Εικόνες:

από simera 16/12/2010 5:12 μμ.


post image

Εικόνες:

2

από - 16/12/2010 5:13 μμ.


post image

Εικόνες:

3

από - 16/12/2010 5:14 μμ.


post image

Εικόνες:

4

από - 16/12/2010 5:16 μμ.


post image

Εικόνες:

5

από - 16/12/2010 5:17 μμ.


post image

Εικόνες:

kai

από auta 16/12/2010 5:19 μμ.


post image
einai mono ena meros apo ta xhmika pou afisan sto diava tous oi dolofonikes dynameis twn MAT mono xthes to vrady.

Εικόνες:


Μεγάλη νίκη και κύριο χτύπημα στη χούντα της κυβέρνησης η απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαυρίου, που απαγόρευσε την έναρξη του έργου δημιουργίας ΧΥΤΑ στη περιοχή της Κερατέας.

Πιο συγκεκριμένα σε μια αποκαλυπτική διαδικασία που ξεσκεπάζει όλη τη προχειρότητα, την ανικανότητα αλλά κυρίως την δολιότητα των υπουργικών ενεργειών, η δικαιοσύνη αποφάσισε πως διατηρεί την προσωρινή διαταγή και δεν επιτρέπει καμία εκτέλεση εργασιών μέχρι την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων που αναμένονται μετά τις γιορτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά των εργολάβων έπεφτε σε αντιφάσεις και αρκετές φορές συμφώνησε στο γεγονός ότι η έναρξη των εργασιών στερείται νομιμότητας.

Ο Δήμαρχος Κερατέας μετά την μεγάλη αυτή νίκη δήλωσε ότι «ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα. Και αυτό ήταν σήμερα ξεκάθαρο σε όλη τη διαδικασία. Καταγγέλλουμε την εισβολή που έχει γίνει στο τόπο μας και αδιαφορεί για τα υπουργικά διατάγματα που χαρακτηρίζουν το Οβριόκαστρο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ.

Καλούμε σήμερα τον  Ραγκούση, τον  Γερουλάνο, την Μπιρμπίλη και τον  Παπουτσή όπως συμμορφωθούν με τους νόμους του κράτους και τα διατάγματα, και σταματήσουν αυτές τις αιματηρές και παράνομες επιθέσεις. ΤΑ ΜΑΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. Το έργο είναι παράνομο και πρέπει να σταματήσει πριν θρηνήσουμε θύματα και οι δυο πλευρές. Θα είναι υπεύθυνοι.»

Από τη πλευρά τους οι δικαιωμένοι και με τη σημερινή απόφαση κάτοικοι δηλώνουν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική αποχώρηση των ΜΑΤ από τον τόπο τους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License