αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογράφοι

αφισα που κολήθηκε στο κολωνάκι

post image

μαζική αφισοκόληση στο κολωνάκι σήμερα... θα έχουμε και συνέχεια...

Εικόνες:


Πολυ καλο θα ηταν να βγαζαμε αφισες και με τα προσωπακια τους
σε τετραγωνακια ο ενας διπλα στον αλλον
οπως ρουφιανευουν στην τηλεοραση να λουστουν την μαπα τους σε κολωνες!

από μισθωτός στα ΜΜΕ 17/12/2010 3:33 μμ.


Από πού και ως πού ο Γ. Φιλιππάκης τσουβαλιάζεται με τους βαρώνους μεγαλοδημοσιογράφους; Δίνει το παρών σε όλους τους αγώνες και τις απεργίες του κλάδου του...Μη στοχοποιείτε στο σωρό.

από Αρχιβάλδης Ραποπόρ 17/12/2010 5:46 μμ.


Εδώ είναι που λέμε: αδελφές και παληκάρια γίναμε όλοι ένα!
Αν εξαιρεθούν 4-5 από τους παραπάνω, οι υπόλοιποι είναι και ρουφιάνοι και αλήτες.
Ο Φιλιππάκης είναι ο πρώτος στη λίστα. Χαφιές της ΚΥΠ του Ρουφογάλη, στρατολογημένος ήδη από το 1973. Είναι αυτός που το 1984 είχε γράψει για το Βότση και άλλους αντιχουντικούς ότι είναι οι εκτελεστές της 17Ν, δημοσιεύοντας ένα έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών. Νωρίτερα το 80 τον διέγραψαν από το ΚΚΕ και τον έδιωξαν από το Ριζοσπάστη για χαφιεδισμό. Υπηρέτης των μπάτσων που τον χρησιμοποιούν σε κάθε βρωμοδουλειά. Τηλεμπάτσος στην  κυριολεξία. Αν το παραπάνω σχόλιο δεν το έγραψε ο ίδιος ο ρουφιάνος, αυτός που το δημοσίευσε είτε είναι ο ίδιος χαφιές είτε δεν ξέρει τι του γίνεται.

από den exei simasia 18/12/2010 8:53 μμ.


παιδιά, το σύζυγος γράφεται με 2 ύψιλον. Από καλή πρόθεση το λέω, γιατί με ανορθογραφίες δίνετε δικαίωμα σε αντιπάλους να αρχίσουν να λένε περί ποιότητας αυτών που το έγραψαν και ότι δεν ξέρουν γράμματα κλπ. Αν και στην τελική δε νομίζω ότι εξυπηρετεί κάτι η αναφορά "σύζυγος τατιάνας". Εκτός αν υπάρχουν 2 Ν.Ευαγγ. τότε πάω πάσο.

από αφίσα 18/12/2010 9:04 μμ.


έπρεπε να είναι άλλοι τόσοι τουλάχιστον;

από σε αυτή τη λίστα 18/12/2010 10:05 μμ.


η Μ. Ψαρά του Έθνους; Μιλάμε για την ίδια Μ. Ψαρά που ήταν στο τελευταίο Καράβι για τη Γάζα;

από αυτονομος 19/12/2010 3:07 πμ.


συζυγος τατιάνας, πολύ πετυχημένο. δείχνει το ποιον ενος ανθρωπου που εχει ως συντροφο της ζωης του την προσωποποίηση του καταναλωτικου τηλεοπτικου καννιβαλισμού.

υ.γ. τον τηλεφασιστα αδωνι ποτε θα τον πετυχουμε....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License