Ανταπόκιρση απο Κερατέα και νέο κάλεσμα

Μια μικρή ανταπόκριση και ένα νέο κάλεσμα για αύριο Παρασκευή.

Μιας και είχαμε αναλάβει την ευθύνη για το σημερινό κάλεσμα,και μιας και αυτό δεν είχε το προσδοκόμενο αποτέλεσμα,νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε ένα κάτι πάνω σε αυτό.

Το κάλεσμα απο μεριά μας έγινε με την γνώση που είχαμε αποκομίσει μέσα απο την τριβή μας με τους υπόλοιπους κατοίκους της Λαυρεωτικής, ότι μπροστά στην λήξη της αναβολής σήμερα στις 7 το απόγευμα,επρόκειτο να ακολουθήσει σύγκρουση στην οποία θα κρινόνταν εν πολλοίς το αποτέλεσμα της εκεί διαδικασίας. Αυτό δεν συνέβει για πολλούς λόγους.

Αφενός σήμερα το μεσημέρι βγήκε απο το ειρηνοδικίο Λαυρίου μια απόφαση που πρόσταζε την παύση των εργασιών μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση μετά τις γιορτές, πράγμα που για το συντονιστικό του αγώνα θεωρείται μια μικρή νίκη. Για εμάς εξακολουθεί να είναι νομιμοποίηση απο την πίσω πόρτα κάτι περι του οποίου δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν διάλογος,όχι να αναβάλουμε το έγκλημα για ένα χρόνο.

Ένα δεύτερο πράγμα το οποίο εμπόδισε στην επιτυχία του καλέσματος, ήταν η απουσία του ντόπιου κόσμου που οφείλοταν κατα κύριο λόγο στον χείριστο καιρό, καθώς δεν σταμάτησε να βρέχει για πανω απο 6 ώρες ασταμάτητα.

Τέλος, η απόφαση του συντονιστικού αλλά και μεγάλης μερίδας κατοίκων της Κερατέας να μην συγκρουστούν για να μην επιβαρύνουν την θέση των συλληφθέντων που παρουσιάζονται αύριο το πρωί, έκανε πολύ κόσμο που είχε κατέβει να μην θέλει να προχωρήσει σε μια πιο δυναμική κινητοποίηση και να μην έχει το κάλεσμα αυτό τον χαρακτήρα που θα θέλαμε να έχει όταν το σχεδιάσαμε.

Μετράμε στα πολύ θετικά την μεγάλη και δυναμική παρουσία συντρόφων στο κάλεσμα,καθώς και την ωριμότητα αρκετών να ζυγίσουν τους παραπάνω λόγους έτσι ώστε να ληφθεί μια αν μη τι άλλο όχι λανθασμένη απόφαση.

Αυτά οσον αφορά το σήμερα.

Όσον αφορά το αύριο,ημέρα Παρασκευή, θα θέλαμε να κάνουμε ένα νέο κάλεσμα και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στα οδοφράγματα με όλους τους συντρόφους και κάθε αλληλέγγυο στον αγώνα ενάντια στα ΧΥΤΑ για τις 19:00.

από Κάποιος 17/12/2010 9:43 πμ.


Εδώ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1238999 γράφει οτι η συλληφθέντες θα πάνε Δευτέρα Ευελπίδων. Στο κείμενο γράφει για αύριο. Τελικά τι ισχύει; Επίσης αν κατάλαβα από το κείμενο παρά την απόφαση του ειρινοδικείου, τα ΜΑΤ δεν φεύγουν.

από εν δυνάμει κερατιώτης 17/12/2010 12:32 μμ.


μετά και τις πρωινές αψιμαχίες (πρωί παρασκευής) με τον στρατό κατοχής, η παρουσία μας σήμερα το βράδυ στην κερατέα είναι σημαντική. να στηρίξουμε και να συμπαρασταθούμε στον αγώνα των κατοίκων.
ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

oi

από syllifthentes 17/12/2010 4:33 μμ.


tha apologithoun tin Deutera, tha yparxei enimerwsi.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License