Δολοφονική απόπειρα μπάτσου εναντίον διαδηλωτών

μεμονωμένο περιστατικό υπ. αριθμόν 11234456

Ο άγνωστος αυτός μπάτσος των ΜΑΤ και οι συνάδερφοί του, είχαν προσχεδιάσει και προαποφασίσει άλλη μια κατασταλτική ενέργεια εναντίον της κοινωνίας.

Βρίσκοντας προφανώς πολύ ελαφριά για τα γούστα του τις λαβές των γκλοπ, τα χημικά πολέμου και τις χειροβομβίδες κρότου/λάμψης, το κάθαρμα αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει εναντίον των διαδηλωτών τον πυροσβεστήρα που είχε μαζί του.

Τον σήκωσε λοιπόν από τη λαβή του, με σκοπό να τον κατεβάσει με δύναμη στα κεφάλια των ανθρώπων που υποχωρούσαν προς τα πίσω, με σκοπό να προκαλέσει το μέγιστο δυνατό χτύπημα.

Για αρκετά δευτερόλεπτα, προσπάθησε να βρει ένα άνοιγμα ανάμεσα σε δύο συναδέρφους του, ώστε να χτυπήσει με τον πυροσβεστήρα τους διαδηλωτές.

Από τύχη και όχι από δική του επιλογή, την ώρα που κατέβαζε τον πυροσβεστήρα, αυτός δε βρήκε τελικά το κεφάλι κάποιου διαδηλωτή.

Η κίνησή του ξεκίνησε πολύ ψύχραιμα και αποφασισμένα, εξελίχθηκε αναζητώντας την ευκαιρία και το χώρο για να κάνει το χτύπημα και ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα δισταγμό, αμέσως μόλις του δόθηκε η ευκαιρία και ο χώρος.

Αφού έκανε τη δολοφονική αυτή επίθεση, μάζεψε τον πυροσβεστήρα από το δρόμο και γύρισε πίσω, παριστάνοντας ότι απλά του έπεσε. Δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το αποτέλεσμα της πράξης του.

Κανένας δεν τον σταμάτησε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, κανένας δεν προσπάθησε να τον αποτρέψει από αυτήν και κανένας δεν κινήθηκε προς το μέρος του για να τον συνετίσει αφού ολοκλήρωσε την επίθεσή του.

Αυτή η απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση έγινε μπροστά στα μάτια των ανωτέρων του, αξιωματικών των ΜΑΤ. Έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων συναδέρφων του. Και μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων κάθε λογής μπάτσων που βρίσκονταν στο σημείο.

Όλοι αυτοί δέχτηκαν την πράξη του σαν συνηθισμένη και φυσιολογική.

Άλλη μια μέρα στη δουλειά, προσπαθώντας να σκοτώσουν ανθρώπους.

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License