Για τους πυροβολισμούς σε Κούρδους μετανάστες στην Ηγουμενίτσα

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1231082

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΩΜΑΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.


Στις 20/12/2010, οι μάρτυρες της υπόθεσης της απόπειρας δολοφονίας (βλ. σχετικη προηγ. αναρτηση), καλούνται ξανα στον ανακριτη ηγουμενιτσας για καταθεση, πράγμα που δεν συνέβη, μιας και ο κούρδος μεταφραστής που είχε αρχικά αναλάβει την μετάφραση στην υπόθεση, μετά από τρομοκρατία που δέχθηκε από τσιράκια του θωμαζου, περί πυροβολισμού του, θανάτου του και τα λοιπά τέθηκε εκτός από τους αρμόδιους, όταν έγινε η καταγγελία των παραπάνω. έτσι λοιπόν, η ανάκριση αναβλήθηκε για το ίδιο απόγευμα, με νεο πλεον μεταφραστη.

τα γνωστα τσιρακια ήταν παλι εκει και έκαναν αισθητη την παρουσία τους με φωνες και βρισιες εναντιων των μεταναστων, των συντρόφων και των δικηγόρων που βρίσκονταν εκει.
τέλος οι άθλιοι είχαν το θράσος να ακολολουθήσουν προκλητικά τα αμάξια των συντρόφων που μετέφεραν τους μετανάστες, με αποτέλεσμα ένα είδος καταδίωξης μέσα στην πόλη.
στο σημειο αυτό να σημειωθεί πως ήδη στη δικογραφία προστέθηκε και βίντεο από καμερες της εγνατιας, όπου φαίνεται πως ο θωμάζος είναι στο βανάκι μάρκας WV, ενώ υποστήριζε οτι ήταν στη μερσεντες του(!).

να δούμε τώρα αν ο δημαρχος Σαγιάδας και δημοσιογράφος κυριος Μάστορας θα επιμείνει στο να δίνει άλλοθι και να υποστηρίζει το φασίστα.

ΑΙΣΧΟΣ. ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License