Νεκρός μετανάστης στην Ηγουμενίτσα

ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΜΑΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ.ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΟΜΑΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΣΠΑΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΞΙ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ.ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΦΟΔΟ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ,ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ INDYMEDIA ΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License