Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ

ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ


H κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, διαλύει το εισόδημα των εργαζομένων της χώρας προς όφελος των τραπεζών και των πλουσίων αλλά δεν της φτάνει μόνο αυτό. Επιθυμεί  να κάνει και κάθε είδους εξυπηρέτηση  στα εργολαβικά συμφέροντα, γι' αυτό και απαντάει με καταστολή και ξυλοδαρμούς στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, που δίκαια δεν θέλουν ακατάλληλες λύσεις διαχείρισης αποβλήτων στην γειτονιά τους. Την ίδια στιγμή που οι μέθοδοι ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ δεν χρησιμοποιούνται πουθενά  πια, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να επιβαρύνει τους πολίτες με επιπλέον κόστος και να επιβαρύνει και το περιβάλλον, γιατί αυτό συμφέρει τους εργολάβους.

Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας είναι δίκαιος και πρέπει να νικήσει

Όλοι και όλες σήμερα 23/12, στην συναυλία συμπαράστασης, στις 7 μ.μ στον κόμβο Μητραντώνη στην Κερατέα.


ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License