ΚΥΠ?

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_7011.html ΚAMEΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_7011.html

Aπό newpost.gr
Κατηγορείται κάμεραμαν του Πρωθυπουργού ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα και τις κατ ιδίαν συνομιλίες των υπαλλήλων των εξωτερικών συνεργείων μεταδόσεων της κρατικής τηλεόρασης!

Η είδηση έπεσε σαν...
βόμβα και γέμισε ανησυχία την διοίκηση της ΕΡΤ!
Γνωστός κάμεραμαν, ο οποίος είναι εντεταλμένος στα εξωτερικά συνεργεία της κρατικής τηλεόρασης τα οποία καλύπτουν τις δραστηριότητες του κ. Παπανδρέου, είχε εγκαταστήσει πομπούς και παρακολουθούσε συνομιλίες συναδέλφων του. Συγκεκριμένα είχε τοποθετήσει στα “ποντίκια” των υπολογιστών στα γραφεία των συνεργείων, αλλά και στο γραφείο του προϊσταμένου, Ανδρέα Λιόση, των εξωτερικών μεταδόσεων πομπούς μέσω των οποίων κατέγραφε όλες τις συνομιλίες των συναδέλφων του. Η ίδια πηγή επισημαίνει οτι παράλληλα είχε “μπλοκάρει” και τις τηλεφωνικές συσκευές με ειδικό σύστημα παρακολούθησης. Οι συνάδελφοί του είχαν απο καιρό παρατηρήσει οτι ο εν λόγω κάμεραμαν γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους αλλά και τα όσα συζητήσουν στο γραφείο τους. Το γεγονός αυτό κίνησε τις υποψίες τους και προχώρησαν σε καταγγελία στην διοίκηση της ΕΡΤ. Αμέσως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση το πόρισμα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.
Οι εργαζόμενοι στα εξωτερικά συνεργεία βρήκαν τους πομπούς και θέλησαν να τα παραδώσουν στην διοίκηση, αλλά όπως έγινε γνωστό ουδείς δέχθηκε να παραλάβει το συγκεκριμένο υλικό. Έτσι, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το κατέθεσαν σε συμβολαιογράφο. Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι κάποιοι θέλησαν να αποσιωπήσουν την υπόθεση και δεν κοινοποίησαν το γεγονός.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License