Πραγματοποιήθικε χθες στα Προπύλαια η μικροφωνική αλληλεγύης στους κατοίκους της Κερατέας που αντιτίθονται στην δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.
Με περίπου 200 άτομα, εκεί ήταν και κάποιοι από τους κατοίκους της Κερατέας. Μοιράστικαν και διαβάστικαν πολλά κείμενα, κρεμάστικαν 2 πανό.

Ακολοθούν φωτογραφίες από την συγκέντρωση.

από αλεπού 31/12/2010 12:54 μμ.


post image
...

Εικόνες:

από Αλεπού 31/12/2010 12:55 μμ.


post image
...

Εικόνες:

από Αλεπού 31/12/2010 1:05 μμ.


post image
...

Εικόνες:

από Κάποιος 31/12/2010 1:06 μμ.


Είχε όντως αρκετό κόσμο, καμιά διακοσάρα άνετα. Το θέμα είναι οτί διαβάστηκαν κάποια κείμενα αλλά το σημείο ήταν πολύ μέσα στα προπύλαια και κάπως ξεκομμένο από τον κόσμο που περνούσε. Επίσης στα διαλείματα των ανακοινώσεων έπαιζε μια μουσική που ήταν λίγο ότι να ναι και τα περισσότερα ( όχι όλα ) πιό πολύ περίμενα να τα ακούσω σε club. Επίσης μου έκανε εντύπωση το οτι αν και είχε κόσμο όπως είπαμε δε φωνάχτηκε ούτε ένα σύνθημα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License