έγκριση να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων των οδηγών

Την έγκριση να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων των οδηγών, που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, εξασφάλισαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας (Ολυμπία Οδός, Μορέας, Νέα Οδός, Κεντρική Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου). Ως εκ τούτου, εφεξής θα μπορούν να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής για την είσπραξη οφειλών από το Πρωτοδικείο, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να καταβάλουν το 20πλάσιο του αντιτίμου.

Την έγκριση να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων των οδηγών, που αρνούνται να πληρώσουν διόδια, εξασφάλισαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας (Ολυμπία Οδός, Μορέας, Νέα Οδός, Κεντρική Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου). Ως εκ τούτου, εφεξής θα μπορούν να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής για την είσπραξη οφειλών από το Πρωτοδικείο, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να καταβάλουν το 20πλάσιο του αντιτίμου. Αν μάλιστα ο οδηγός εξακολουθήσει να μην πληρώνει, τότε θα εγγράφεται και στον Τειρεσία.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝ...ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.. Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΥΝΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ..ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ! απλος πολιτης..πολυ εκνευρισμενος που παιρνει ψυχοφαρμακα και αν δεν τα παρει αυριο θα αρχισει τα χαστουκια...αιντε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Ολο το αρθρο στη μαλακια απο κατω http://www.cosmo.gr/News/Hellas/303877.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License