Το εφετείο των συλληφθέντων του Ιούνη 2003

7,5 χρόνια μετά τα επεισόδια στη Σύνοδο Κορυφής τον Ιούνη του 2003 δικάζονται στο Μ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης οι τελευταίοι 4 από τους συλληφθέντες.

Στις 14.01.2011 δικάζονται από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης οι 4 τελευταίοι συλληφθέντες από τις διαδηλώσεις ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής τον Ιούνιο του 2003 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον ισπανό Fernando Perez, το Μιχάλη Τραϊκάπη, τον Suleiman Castro και τον Simon Chapman, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν αντίστοιχα σε 5,5 χρόνια φυλάκιση, 7 χρόνια, 7,5 χρόνια  και 8,5 χρόνια κάθειρξη.

Σε πρώτο βαθμό αθωώθηκαν οι υπόλοιποι 3 συγκατηγορούμενοί τους. Οι 6 από τους 7 μαζί με τον ισπανό Carlos Martinez είχαν προφυλακιστεί για διάστημα 5 μηνών και αποφυλακίστηκαν μετά από διεθνή καμπάνια αλληλεγγύης και απεργία πείνας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License