παρέμβαση στην κερατέα

παρέμβαση αλληλεγγύης έγινε το σάββατο 8/1 απο συνελεύσεις, εγχειρήματα και άτομα από αθήνα.

Το Σάββατο 8/1 έγινε μια συντονισμένη παρέμβαση αλληλεγγύης στην κερατέα. 50 σύντροφοι-ισσες απο τις συνελεύσεις κυψέλης-πατησίων, αγ.παρασκευής, μπραχαμίου, βύρωνα-παγκράτι, αμπελόκηπων, στέκι αντίπνοια, μέλη της πρωτοβουλίας από στρέφη, μέλη του αυτοδιαχ/νου κατειλ/νου εδάφουςΑγρός, πήγαμε στο μπλόκο ΒΙΟ.ΠΑ, όπου οι κάτοικοι δίνουν συνεχώς μάχες με τις δυνάμεις καταστολής και αντιστέκονται σθεναρά στην κατασκευή ΧΥΤΑ.Μας υποδέχθηκαν θερμότατα και παραμείναμε εκεί για 2,5 ώρες.Μοιράστηκαν πολλά κείμενα, αναρτήθηκε πανό, έγιναν συζητήσεις για την πορεία αυτού του αγώνα. Μαζί με κάποιους κατοίκους πορευθήκαμε ως το σημείο που έχουν αποκλείσει οι ένστολοι δολοφόνοι. Εκτός απ'το δρόμο, οι διάσπαρτες διμοιρίες μέσα στα χωράφια και πίσω από τις καλαμιές, είναι η αποκρουστική εικόνα του σύγχρονου ολοκληρωτικού καθεστώτος που επιχειρείται να επιβληθεί.Στη θέα μας, καθώς πλησιάζαμε, άρχισαν μια κινητικότητα, μετακινούσαν καλύτερα τις κλούβες τους, έβαζαν τον εξοπλισμό τους, παίρναν θέσεις. Το φόβο μας νά'χετε ! Με αυτή τη συλλογική κίνηση, θελήσαμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους και το ότι σ'αυτή την κοινωνική σύγκρουση δεν είναι μόνοι τους. Επίσης να μεταφέρουμε και να μοιραστούμε την εμπειρία υπαρκτών αντιστάσεων, που υπάρχουν ήδη σε πολλές περιοχές της Αττικής και αφορούν σε τοπικά και ευρύτερα ζητήματα και πάνω απ'όλα, να επικοινωνήσουμε την πεποίθηση, ότι, στην κερατέα, στην αθήνα και παντού, οι αγώνες είναι αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί, μόνο αν είναι αυτοοργανωμένοι, αδιαμεσολάβητοι, αλληλέγγυοι και ανυποχώρητοι.

 

από πκπ 09/01/2011 11:01 πμ.


post image

στο μπλόκο...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License