Γκρέμισε τα διόδια της Πελασγίας ο δήμαρχος Στυλίδας

Επιβαίνοντας σε χωματουργικό μηχάνημα έριξε τις μπάρες

Με μηχανήματα του δήμου ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε το μεσημέρι τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας, δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διάβαση χωρίς να πληρώνουν διόδια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες.
Μάλιστα κάποιες στιγμές ανέβηκαν υψηλά οι τόνοι όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.
Ήδη η πρόσβαση έχει ανοίξει, ενώ στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και από τη Μαγνησία και εξελίσσονται διαβουλεύσεις.
Παράλληλα, συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο για να αλλάξουν και πάλι την εθνική οδό όταν απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.
Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.
Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί.
Τα τελευταία 24ωρα, μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις, ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.
Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι είναι στόχος και σκοπός του «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του» και, μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

 Πηγή: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4612343

 

από ο γνωστός ; 10/01/2011 7:17 μμ.


ο ηθοποιος , πρωην κκε ;


Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παραπέμπεται ο Απόστολος Γκλέτσος

Για πλημμέλημα παραπέμπεται ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επειδή γκρέμισε, με μηχανήματα του δήμου, τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος, καθώς διέφυγε το αυτόφωρο λόγω της ειδικής δωσιδικίας που ακολουθείται στην περίπτωση των δημάρχων.

Ο δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε ότι είχε λάβει προφορική διαβεβαίωση εκπροσώπου της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια Πελασγίας, ότι οι μονιμοι κάτοικοι θα διέρχονται ελεύθερα με κάρτες που τους είχε προμηθεύσει η ίδια η εταιρεία το 2010. Ωστόσο, ο Απ. Γκλέτσος ειδοποιήθηκε ότι από τα μεσάνυχτα της Τρίτης παύει η ισχύς των καρτών.

Κατόπιν αυτού, ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του απομάκρυνε τις πλευρικές μπάρες του αυοτκινητοδρόμου στο σημείο που υπάρχει υπό κατασκευή παράδρομος.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της εταιρείας προσέφυγε στον εισαγγελέα Λαμίας και κατέθεσε μήνυση κατά του Απ. Γκλέτσου για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ωστόσο, συνεργεία της εταιρείας επανατοποθέτησαν τις μπάρες στο σημείο, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων. Ο Απόστολος Γκλέτσος κάλεσε τους δημότες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ύψος των διοδίων.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=239675

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License