Κατάληψη στον 100fm στη θεσσαλονίκη

Κατάληψη έγινε πριν μια ώρα ακριβώς στον 100fm στη θεσσαλονίκη από 30 περίπου συντρόφους.

Κατάληψη έγινε πριν μια ώρα ακριβώς στον 100fm στη θεσσαλονίκη από 30 περίπου συντρόφους.Η κατάληψη έγινε ως αλληλεγγύη στους 3 συντρόφους που κρίθηκαν προφυλακισταίοι για την υπόθεση Ναδίρ. Οι δυο βρίσκονται στις φυλακές Αυλώνα, ενώ ο ένας ακόμη βρίσκεται στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Θ περιμένοντας την απάντηση για την προσφυγή.Διαβάστηκε το κείμενο των 11 συλληφθέντων, που είχε γραφτεί μέσα στα κρατητήρια και μοιράστηκε το κείμενο των δυο συντρόφων που βρίσκονται Αυλώνα.Φωνάχτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια.Η κατάληψη διήρκεσε περίπου 20 λεπτά.
Οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι να αποφυλακιστούν οι σύντροφοί μας.
Δε θα αφήσουμε κανέναν όμηρο στα χέρια του κράτους.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

από ΧΧΧΧΧ 13/01/2011 4:08 μμ.


http://dimitrisaspropoulis.blogspot.com/2011/01/fm100.html#more

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 Ειρηνική κατάληψη στο FM100
Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης, FM100, εισέβαλαν, πριν λίγο, νεαροί αντιεξουσιαστές. Χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, ζήτησαν να διαβάσουν ανακοίνωσή τους, που αφορούσε την εισβολή της αστυνομίας στο
στέκι “Ναδίρ” στις 40 Εκκλησιές, σε υπό κατάληψη κτίριο της Φοιτητικής Εστίας του ΑΠΘ. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και οι δημοσιογράφοι δεν έφεραν καμία αντίρρηση και, μετά την ανάγνωση της ανακοίνωσης, οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν χωρίς να προκληθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License