ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

post image

 

Με την απάτη της “εξυγίανσης” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η κυβέρνηση και το κράτος επιχειρούν να φορτώσουν το κόστος των μεταφορών στους ίδιους τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα να ισοπεδώσουν το εργασιακό τοπίο εντός των συγκοινωνιών.

Έτσι, ο όρος Δημόσιες Συγκοινωνίες μόνο ειρωνικά μπορεί να ακούγεται πια, μιας και πρόκειται για εταιρείες που θα λειτουργούν με τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια της αγοράς, του κέρδους και της ανταγωνιστικότητας.

Για τους εργαζόμενους και τους άνεργους, όμως, Δημόσιες Συγκοινωνίες δεν μπορεί παρά να σημαίνει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στο κοινό αγαθό των μεταφορών. Ελεύθερη μετακίνηση για όλους.

Αρνούμαστε, λοιπόν, να πληρώσουμε για ό,τι μας ανήκει.

Δεν αποδεχόμαστε τη λογική του εμπορεύματος για τα κοινά αγαθά.

Είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης και του κράτους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License