κείμενο που μοιράστηκε στην μικροφωνική αλληλεγγύης για την υπόθεση ΝΑΔΙΡ

κείμενο που μοιράστηκε στην μικροφωνική αλληλεγγύης για την υπόθεση ΝΑΔΙΡ

Το κράτος εν μέσω κοινωνικών αναταραχών θα προφυλακίσει,θα εισβάλει σε σπίτια,καλταλήψεις και θα ποινικοποίσει οποιαδήποτε ριζοσπαστική δραστηριότητα.
Από τους μπάτσους στους δρόμους μέχρι επιθέσεις παρακρατικών.Από συνεχείς εξακριβώσεις και αναίτιες προσαγωγές μέχρι συλλήψεις που βασίζονται σε κατάφορες σκευωρίες.
Ενδεικτικά τους τελευταίους 3 μήνες στην θεσσαλονίνη,αρχίζοντας από τις 13/10 συλλαμβάνοντας επ΄αυτοφόρω τον Γιάννη Σκουλούδη ο οποίος αναλαμβάνει την πολιτική ευθήνη για εμπρησμό οχήματος της ΔΕΗ.

Η αντιτρομοκρατική αρχίζει να παράγει το έργο της όπως μόνο αυτή ξέρει,με εισβολές σε σπίτια συντροφικών και φιλικων προσώπων μέχρι και την δίωξη 4 συντρόφων με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο την μαρτυρία μπάτσου. Εναμιση μήνα αργότερα (2 μέρες πριν την 6 δεκέμβρη) σειρά έχει η εισβολή στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ, οπου συγκεκριμένα προσαγάγουν 11 άτομα με κατηγορίες από παράνομη κατάληψη μέχρι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.Είναι η στιγμή που θα ποινικοποιήσου μέχρι και το αυτοοργανωμενο ραδιόφωνο radio revolt.Τελικώς προφυλακίζονται 3 άτομα,ο ένας εξ΄αυτών ύποπτος φυγής δεδομένου της ξένης καταγωγής του,ενώ οι άλλοι 2 για ακόμη μια φορά με μοναδικό στοιχείο την μαρτυρία ενός μπάτσου.
Χθες στις 13/10 οι 4 καταζητούμενοι συλλαμβάνονται στην Αθήνα χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση για αυτούς (για 24 ωρες), ούτε καν για την επιβεβαίωση της συλληψής τους.
Σήμερα το απόγευμα τους προσάπτουν τις κατηγορίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και περι διακεκριμένων όπλων.Επίσης σήμερα κρατείται άλλη μια συντρόφισσα στην αθήνα.
 Το κράτος τέλος αν δεν προφυλακίσει θέτει σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας εκατοντάδες συντρόφους θωρακίζοντας ακόμη καλύτερα τους αντιτρομοκρατικους του νόμους και ποινικοποιώντας απο την συμετοχή σε μια πορέια μέχρι και τις συντροφικές σχέσεις,θέτοντας βάση για μελοντική ποινικοποίηση ακόμα και της σκέψης. Δεν τρέφουμε και δεν τρέφαμε καμία αυταπάτη για την δημοκρατία και τους τρόπους της.
Το δίκιο το εχουν οι εξεγερμένοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑΔΙΡ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 13/01 ΚΑΙ 14/01

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License