Ανοικτό κάλεσμα την Πέμπτη 20/01 στο Πολυτεχνείο για τον ΟΑΣΘ

ανοικτό μάζεμα για το ζήτημα ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

post image

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  για τη δημιουργία

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ»

Ο ΟΑΣΘ με πρόσφατη απόφασή του, και τη συνυπογραφή της κυβέρνησης, προχώρησε σε αύξηση των εισητηρίων. Σε καιρό μνημονίου, με τις συνεχόμενες περικοπές μισθών και εισοδημάτων, οι αυξήσεις και στις μετακινήσεις επιβαρύνουν κατά πολύ το καθημερινό πορτοφόλι.

Άλλωστε οι συγκοινωνίες προκύπτουν σαν ανάγκη των πολιτών για μετακίνηση, των εργαζομένων για να πάνε στις δουλειές τους, των φοιτητών στις σχολές τους και πάει λέγοντας... Οι συγκοινωνίες είναι ένα κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελούν εμπόρευμα!

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις καλούν ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές  και συλλογικότητες σε ένα ανοιχτό μάζεμα για τη δημιουργία πρωτοβουλίας. Να συντονίσουμε τη δράση μας μαζί με τους “επιβάτες Θεσσαλονίκης”και να μαζικοποιήσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο νέο αυτό χαράτσι!

Νέες τιμές εισιτηρίων από 0,60 στα 0,80 ευρω (το μειωμένο από 0,30 στα 0,40) χωρίς μετεπιβίβαση. Για μία μετεπιβίβαση και μάλιστα προς μία κατεύθυνση το εισιτήριο θα έχει 0,90 ευρώ (το μειωμένο 0,50)

- Όχι στις αυξήσεις των εισιτηρίων

-Δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους φοιτητές, μαθητές, άνεργους, συνταξιούχους και όλες τις ευπαθείς ομάδες

-αγωνιστικές κινήσεις-

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License