Αίγυπτος: οι στρατιώτες περνάνε τη γραμμή και προστατεύουν τους διαδηλωτές.

Ο λαός της Αιγύπτου πήρε επάξια τη σκυτάλη από το λαό της Τυνισίας και το αποτέλεσμα της αποφασιστικότητάς του είναι ότι και οι στρατιώτες σιγά σιγά περνάνε στη δική του μεριά, αγνοώντας τις εντολές του καθεστώτος Μουμπάρακ και των αμερικανοθρεμμένων συμβούλων του.

Τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού κάνουν ελιγμούς μέσα στο δρόμο, για να εμποδίσουν τους μπάτσους να χτυπήσουν τους διαδηλωτές, δίνοντας την ευκαιρία στο λαό να απαντήσει στη βία των ορδών του Μουμπάρακ.

Αρχεία:

από αυτά είναι 30/01/2011 11:48 πμ.


Και μπαίνουν και μπροστά, για να τους τραβήξουν πίσω από τα οχήματα, να είναι καλυμένοι και να μη δίνουν εύκολο στόχο στα καθάρματα...

Οι μπάτσοι και οι ασφαλίτες από την απέναντι μεριά έχουν καταλάβει ότι δεν έχουν καμία τύχη απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο και είναι εμφανώς έξαλλοι...


...

από garizo 30/01/2011 12:17 μμ.


post image
..

Εικόνες:

από Εγερμενος 30/01/2011 12:51 μμ.


http://www.youtube.com/watch?v=UpcO2xTx-jM&feature=channel

δεν μπόρεσα να δω αυτό που γραφεις, τα 3 τεθωρακισμένα είναι ακίνητα για ώρα αλλα ούτε προς τους μπάτσους γύρισαν να τους διώξουν ούτε και κάνανε κάτι περα από το να στεκονται εκεί.
Η πηγή του βίντεο αναφέρει περισσότερα ωστε να μας διαφωτίσεις????

post image
Φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία. Αν δε βλέπεις τους φαντάρους να χειρονομούν προς τους μπάτσους και τους ασφαλίτες, χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.

Εικόνες:


post image
Δε μου φαίνεται να τον έχουν συλλάβει οι φαντάροι στο βάθος.

Εικόνες:


http://www.youtube.com/watch?v=miXkZBeV-EI&feature=player_embedded

από σκατά στην εθνική ενότητα 30/01/2011 4:39 μμ.


φίλε αν ακολουθείς τις σημερινές εξελίξεις, στρατιωτικά αεροπλάνα πετούν πάνω από τα κεφάλια διαδηλωτών τη στιγμή που άρχισε η απαγόρευση κυκλοφορίας....
αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, τότε ο στρατός επεμβαίνει για να φέρει την "τάξη"...αυτό φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασες, οι κινήσεις που κάνουν τα μεταγωγικά πρώτα και οι στρατιώτες μετά ήταν κινήσεις κατευνασμού του λαού και όχι υποστήριξης..


Λογικό είναι το ότι τους τράβηξαν πίσω από τα οχήματα, έτσι ώστε να είναι καλυμένοι και να μη δίνουν εύκολο στόχο. Κάνανε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Ο ανεκπαίδευτος διαδηλωτής δε θα το σκεφτόταν απαραίτητα από μόνος του.

Όσο για τα μαχητικά αεροπλάνα που πετάνε πάνω από την κεντρική πλατεία του Καίρου, ξέρεις, δεν τα πετάνε οι συγκεκριμένοι φαντάροι των τεθωρακισμένων, αλλά προφανώς κάποιοι πιλότοι που είναι προσκείμενοι στον πρώην διοικητή της αεροπορίας που διορίστηκε χτες στην "καινούργια κυβέρνηση" του Μουμπάρακ...

Πριν λίγο στην κεντρική πλατεία του Καϊρου τα μηχανοκίνητα του στρατού έκαναν χώρο για να είναι ο κόσμος πιο καλά προστατευμένος από τα πλάγια, γιατί τη στήνουν το βράδυ οι παρακρατικοί από μακριά και πυροβολούν.

από _ 30/01/2011 10:17 μμ.


post image
`

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License