Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ

Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ;

Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΝΑ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 596 ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Πραγματικά φαίνεται ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την εκπαίδευση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας σε τακτικές και μεθόδους Καταστολής Πλήθους, έκαναν το διοικητή του 596 Τάγματος Αργυρούπολης να χάσει κάθε έλεγχο.

Ο ίδιος ο διοικητής,  από εγγυητής της τήρησης των νόμων, των διαταγών και της στρατιωτικής νομοθεσίας, μετατράπηκε σε ένα στυγνό αυθαιρετούντα αξιωματικό που ξεχύθηκε βρίζοντας, απειλώντας και τρομοκρατώντας τους φαντάρους. Η ταραχή του από τις αποκαλύψεις των φαντάρων για τον πραγματικό ρόλο του Ελληνικού Στρατού και των τμημάτων του που επεμβαίνουν στο πλαίσιο των Νατοϊκών αποστολών, όχι βέβαια ως ειρηνευτικές δυνάμεις, αλλά ως χακί ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ. Ο φόβος του μήπως εκτεθεί επιχειρησιακά την Παρασκευή που την Άσκηση Καταστολής Πλήθους παρακολουθήσει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, από αρνήσεις φαντάρων, τον ώθησαν σε μια συμπεριφορά που όχι μόνο είναι χυδαία, αλλά είναι παράνομη και πρέπει να ελεγχθεί υπηρεσιακά.

Την Τετάρτη το πρωί, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών, ο διοικητής στην πρωινή αναφορά προχώρησε σε ένα  αποκρουστικό και παραβατικό κρεσέντο ύβρεων, απειλών, με σαφή πρόθεση την τρομοκράτηση των φαντάρων.

Σε έξαλλη κατάσταση καλούσε αυτόν ή αυτούς που γνωστοποίησαν το τι πραγματικά συμβαίνει στην 71Η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία να βγει και να το παραδεχτεί, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Μάλιστα, απείλησε με Στρατοδικείο όποιον το έκανε αφού μπορούν να επισημάνουν τα ηλεκτρονική ίχνη!

Αφού εκτίμησε για τους φαντάρους του ότι «Δεν είστε άνδρες» (άραγε με ποια κριτήρια;), κατέληξε να τους χαρακτηρίσει και «Άσχετους»:

«Εμείς είμαστε Νατοϊκή Δύναμη. Δεν εκπαιδευόμαστε να Καταστέλλουμε Πλήθη στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Αύριο μπορεί να μας διατάξουν να πάμε στην Αίγυπτο να καταστείλουμε την εξέγερση. Αυτός είναι ο ρόλος μας».

Τέλος, δήλωσε ότι σκέφτονταν ότι να τιμωρήσει μαζικά τους φαντάρους στερώντας από όλους την σημερινή έξοδο!

Κάτι που φυσικά, τελικά δεν έκανε.

Όμως η τελευταία κουβέντα του ήταν σαφής: «Θα μου το Πληρώσετε»!

Ρωτούμε τον αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο και τους υπουργούς Ευ.Βενιζέλο και Π.Μπεγλίτη:

Από πού και ως που προκύπτει η υποχρέωση συμμετοχής των φαντάρων σε νατοϊκούς στρατιωτικούς σχηματισμούς και νατοϊκές εκπαιδευτικές διαδικασίες;

Από πού και ως που προκύπτει η υποχρέωση συμμετοχής των φαντάρων σε ασκήσει Καταστολής πλήθους ως μαϊμού διαδηλωτές για εκπαιδευτούν πάνω τους οι Επαγγελματίες Οπλίτες - ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ;

Είναι ή δεν είναι δικαίωμα του φαντάρου, όπως και του κάθε ένστολου η δημοσίευση των απόψεων του, σύμφωνα και με πρόσφατη δικαστική απόφαση;

Όπως πότε θα ανέχονται την παράνομη και καταπιεστική συμπεριφορά του διοικητή στο 596 Τάγμα Αργυρούπολης;

Στο τεράστιο θέμα που άνοιξε ο εν λόγω αξιωματικός, αυτό της παρακολούθησης της επικοινωνίας των φαντάρων, απαιτούμε μια ξεκάθαρη απάντηση: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;

Τέλος, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: ο εν λόγω αξιωματικός αποκαλύπτεται εξαιρετικά επικίνδυνος.

Αν σε μια καταγγελία φαντάρων αντιδρά με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, τότε σε μια δύσκολη κατάσταση, σε ένα πολεμικό επεισόδιο αυτός ο αξιωματικός που χάνει τόσο εύκολα την ψυχραιμία του, που το βάρος των ευθυνών φαίνεται ότι επιρεάζει την κρίση του, πως θα αντιδράσει; Αν πραγματικά αυτός ο διοικητής κατεβάσει το τάγμα του σε μια επιχείρηση Καταστολής Πλήθους σε ένα ξένο κράτος ή στο κέντρο της Αθήνας, είναι εύκολο να φανταστούμε ότι θα χυθεί αίμα!

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά στην αναφορά, να εκθέσουν τα παράπονα τους στον ίδιο το διοικητή, να ζητήσουν ακρόαση από τον Στρατηγό, απαιτώντας να βγουν παραπονούμενοι στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Έχουν κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθούν την συμμετοχή τους σε Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, που προετοιμάζουν τον στρατό για τον ίδιο βάναυσο κατασταλτικό ρόλο εντός και εκτός συνόρων.

Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό τους.

Είμαστε στη διάθεση τους για να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο και να κινηθούμε ακόμη και νομικά ενάντια στον αυθαιρετούντα, υβριστή και τρομοκράτη αξιωματικό!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License