χωρίς δικηγόρους και κατηγορούμενους η δικη ΣΠΦ

Απόντων των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους η δίκη στον Κορυδαλλό

Απόντων των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους η δίκη στον Κορυδαλλό ούτε στα στρατοδικεία δεν γίνονται αυτά


Με κενά τα έδρανα των κατηγορουμένων και χωρίς τους συνηγόρους υπεράσπισης θα συνεχιστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Το δικαστήριο θεώρησε καταχρηστική την άσκηση του δικαιώματος των κατηγορουμένων, να έχουν δικηγόρο της επιλογής τους, αλλά και παρελκυστική τη στάση τους, «που έχει στόχο την αδυναμία ή τη ματαίωση εκδικάσεως της υπόθεσης, ή του συμπλήρωση του 18μήνου της προσωρινής κράτησης».

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη, με τους κατηγορουμένους ωσεί παρόντες και μάλιστα χωρίς συνηγόρους υπεράσπισης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License