ΧΟΥΝΤΑ 2011 -ΚΕΡΑΤΕΑ - «Μια φορά αντάρτης. Πάντοτε αντάρτης»

ΕΔΩ ΚΕΡΑΤΕΑ (στρατοκρατούμενη περιοχή) Φωτογραφίες πηγή: http://spyrostsakirisphoto.blogspot.com/

post image

ΧΟΥΝΤΑ 2011 -ΚΕΡΑΤΕΑ - «Μια φορά αντάρτης. Πάντοτε αντάρτης»

ΕΔΩ ΚΕΡΑΤΕΑ (στρατοκρατούμενη περιοχή)

Στρατός κατοχής επελαύνει στους δρόμους, πυροβολεί  με πλαστικές σφαίρες,  ρίχνει χημικά. Ποδοπατά και ξυλοκοπεί νέους γέρους γυναίκες και παιδιά. Συλλαμβάνει ανθρώπους που αντιστέκονται απέναντι στην καταστολή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αυλικών τους.

300 ξιπασμένοι και σιχαμένοι πολιτικοί κλείνουν τα μάτια και το στόμα. Τα αστικά ΜΜΕξπάτησης, αποκρύπτουν σαν την καλύτερη χούντα την εξέγερση των κατοίκων του Μεσογείων την εξέγερση των ανθρώπων για καλύτερη ζωή.

Η Λαυρεωτική έχει εξεγερθεί και αγωνίζεται και παλεύει σαν λιοντάρι και δίνει μάχες λυσσαλέες σαν το κάθε ελεύθερο έμβιο ον απέναντι στον δολοφόνο του … και αντιστέκεται και αντιστέκεται και κάθε μέρα, νικά την προηγούμενη μέρα. Η Κερατέα αντιστέκεται και η φωνή της είναι πολύ πιο δυνατή από όλη τη σιγή των ελεγχόμενων άθλιων εμπόρων της πληροφόρησης.

Ακολουθήσαμε την λογική… της αστικής ενημέρωσης… άλλα λυσσάξαμε περισσότερο γιατί ακούσαμε τη φωνή των εξεγερμένων κατοίκων που πολεμούσαν και πολεμούν ακόμη σώμα με σώμα με τα ένστολα γουρούνια των ΜΑΤ των ασφαλιτών και των ρουφιάνων της καταστολής. Οι μπάτσοι στοχεύουν στο σώμα για να σε σκοτώσουν. Τα αστικά  ΜΜΕξαπατησης στο μυαλό…

Ο κόσμος – στην πλειονότητα του- ΔΕΝ γνωρίζει κάτι καθώς τα ελεγχόμενα από τους εργολάβους ΜΜΕ τηρούν ευλαβικά τη σιγή ιχθύος που έχουν επιβάλει τα αφεντικά τους. Αλλά ακόμα και αν κάποιος γνωρίζει κάτι περί Κερατέας και ΧΥΤΑ είναι του στυλ «κάτι άνθρωποι χωρίς συγκεκριμένη δουλειά εκεί στη Κερατέα δεν θέλουν τα σκουπίδια δίπλα τους και αντιδρούν. Αλλά και η Αθήνα που να τα πάει τα απόβλητα της» η έστω... κάτι ανάλογο. 

Δεν άκουσαν ούτε ότι οι κάτοικοι και οι επιτροπές για την αποτροπή της δημιουργίας χωματερής σε μια ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ περιοχή, όπως το πανέμορφο Οβριόκαστρο,   έχουν προχωρήσει σε επιστημονικές έρευνες και σχετικές μελέτες που αποδεικνύουν  πως ο Μπόμπολας και τα τσιράκια του επιθυμούν να καταστρέψουν μια ακόμα υπέροχη περιοχή ΑΠΛΑ για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο. Και οι υποτελείς πολιτικοί πήραν έρευνες και μελέτες και τις πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων.
Η χωματερή η ΧΥΤΑ όπως λένε οι ειδικοί του κράτους έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει εκεί στη Κερατέα και ως γνωστόν οι εξουσιαστές  δεν θα απολογούνται και στον καθένα για ότι κάνουν.

Οι κάτοικοι όμως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν τα πρώτα φορτηγά των «εθνικών»  εργολάβων -συνοδεία των σκυλιών τους- αντέδρασαν και είπαν: «Όχι. Ως Αιδώ. Όχι άλλα παιχνίδια με τις ζωές μας. Μας πίνεται το αίμα μας υποτιμάτε και  υποβαθμίζεται την ποιότητα της ζωής μας. Εμείς στη Κερατέα  γινόμαστε αντάρτες και πολεμάμε για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας»!.. Και να ξέρετε υποτακτικοί της κάθε εξουσίας «Μια φορά αντάρτης. Πάντοτε αντάρτης»!
Για δυο μήνες η Κερατέα είναι περικυκλωμένη από κάθε είδους ανθρωπόμορφο χοιρινό!   Η στρατοχωροφυλακη του Χηνοφώτη του Πολύδωρα του Χρυσοχοϊδη και του αγωνιστή του Πολυτεχνείου και πρώην υπουργού Σάμινα κκ Παπουτσή…  έχει κυκλώσει τη Κερατέα και την πολιορκεί.

Κλούβες, Ματ, ασφαλίτες,  δακρυγόνα, χημικά, κρότου- λάμψης  ξύλο, ακόμα και οι σύγχρονες αέρες επιστρατεύτηκαν, τα κανονάκια νερού.  Η απάντηση άμεση και δυναμική όπως αρμόζει σε κατοχικές δυνάμεις. Τα οδοφράγματα στη Λαυρίου στήνονται από τις πρώτες μέρες και όχι μόνο κρατάνε μέχρι και σήμερα, αλλά ολοένα και δυναμώνουν. Γιγαντώνονται και γίνονται θηλιά στο λαιμό των καθεστωτικών.

Η αντίσταση των κατοίκων «σκυλιάζει» τους ταξικούς αντιπάλους που απαντούν με ανελέητο ξύλο στους κατοίκους. Χτυπούν ότι κινείται. Τα «ηρωικά» ΜΑΤ  χτυπούν παιδιά και μανάδες. Ηλικιωμένους παππούδες με μαγκούρες. Χτυπούν με γροθιές και με κλωτσιές. Τους πετούν κάτω και συνεχίζουν με μένος να χτυπούν, αναζητώντας το κατάλληλο σημείο στο σώμα του πεσμένου στο έδαφος για να προκαλέσουν έτσι μεγαλύτερη ζημιά.

Πυροβολούν με τα κανονάκια νερού της νεοφερμένης αύρας.   Τα πρώτα δοκιμαστικά σε κανονικές συνθήκες επεισοδίων.
Βάζουν στα χωράφια  τις διμοιρίες των ΜΑΤ που τις καθοδηγούν τα ελικόπτερα με τη χρήση θερμικών καμερών. Τις καθοδηγούν μέσα στα χωράφια και τις στέλνουν  κατευθείαν πάνω στους εξεγερμένους που τους περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες και αναμμένα τα στουπιά!

Πολλές φορές, πάλι, οι μπάτσοι οδηγούνται απευθείας πάνω στα «αδέλφια» τους. Γουρούνια σε μαντριά και γιδοπρόβατα. Εκεί δεν συναντούν καμία αντίσταση. Η θερμική κάμερα τα είδε πολλά τα...  ανταρτόπαιδα …και μπερδεύτηκε!

Το ίδιο σκηνικό κάθε μέρα. Πρωί μεσημέρι βράδυ ξημερώματα και πάμε πάλι από την αρχή την επόμενη μέρα. Το ξύλο συνεχίζεται. Οι δολοφονικές τάσεις των ΜΑΤ είναι εμφανείς. "Χρόνια πολλά στο Γρηγορόπουλο" "Χρόνια πολλά στον Αλέξη" φώναζαν τα κτήνη  με τις στολές προς τους κατοίκους στα οδοφράγματα την πρωτοχρονιά…και τους έδειχναν τα όπλα τους. Και το όνομα του 16χρονου «έπαιζε» πολύ συχνά στα στόματα των άθλιων μπάτσων…Των φρουρών της ελληνικής δημοκρατίας.

Αλλά οι κάτοικοι της Κερατέας ακόμη και μόνοι τους, ακόμη και όταν δεν είχε μάθει κανείς ότι ποδοπατούνται γυναίκες παππούδες και παιδιά είχαν αρχίσει την Αντίσταση. Και μέρα με τη μέρα η αντίσταση αυτή μεγαλώνει και αγριεύει. Φυσικά δεν την αναφέρουν  τα κανάλια «ενημέρωσης» του λαού. Το πολύ τίποτα ρεπορτάζ στο πόδι των 30, 40 άντε το πολύ 50 δευτερολέπτων. Ειδικά τα σκουλήκια του Mega δεν βγάζουν άχνα. «Δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει»; Έτσι υπαλληλίσκοι του Μπόμπολα; 

Και οι μπάτσοι συνεχίζουν.  Χτυπούν και τραυματίζουν κόσμο. Πυροβολούν με όπλα βολής δακρυγόνων  κατευθείαν στα πρόσωπα. Ένας διαδηλωτής τραυματίζεται.  Την ίδια τύχη είχε χθες και ένας ματατζης ο οποίος βρέθηκε στο πεδίο βολής του «συναδέλφου» του! Δεκάδες είναι οι τραυματίες όλες αυτές τις ημέρες.  Ανοιγμένα κεφάλια. Τραύματα από πλαστικές σφαίρες. Οι μπάτσοι πυροβολούν. … με δακρυγονα και με σφαιρες πλαστικές… οι μπάτσοι βγάζουν όπλα. Τσογλανοπαρες ασφαλιτών τολμούν και βγάζουν οπλα... και οι μπάτσοι κάνουν απλά... στάχτη στα μάτια ΕΔΕ... "και χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι"  Η αντίσταση κορυφώνεται… Βγήκαν δίκαννα και λιανοντούφεκα μια φορά... θα ξαναβγούν κανόνια με λαική οργή. 
Ο κόσμος αντιστέκεται.  Μαθαίνει να πολεμά. Επιστρατεύονται όλα όσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη γραμμή άμυνας και επίθεσης. Από τα πρώτα νεράντζια και λεμονιά, από μαντίλια και κασκόλ μέχρι μαλοξ κσι λάστιχα νερού, γλάστρες πέτρες αλλά και κοκτέιλ φωτός . Ο κόσμος μαθαίνει να πολεμά τον εισβολέα. «παππούδες της κερατέας έμαθαν να στήνουν οδοφράγματα να μαζεύουν πέτρες για τις; επιθέσεις των μπάτσων τη νύχτα αλλά και φτιάχνουν πύρινα δώρα προς τα ΜΑΤ. Κάθε νύχτα οι κάτοικοι είναι εκεί δίπλα στα σπίτια τους στα οδοφράγματα και αντιστέκονται. Τα αστικά μέσα παραπληροφόρησης κοιμούνται.

Ο ασφυκτικός κλοιός στην Κερατέα από τα τάγματα των δυνάμεων κατοχής ενισχύονται από την Αθήνα στο Γουδί. Όπως ακριβώς και στη Χούντα. Μέρα με τη μέρα τα γεγονότα εκεί στην άλλη πλευρά της Αττικής γίνονται ολο και σκληρότερα.
Οι μπάτσοι αναζητούν λυσσασμένα ανθρώπους συμμάχους από την Αθήνα. "Αναρχικούς, ψάχνουμε, από τα Εξάρχεια" λένε προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

 Οι εισβολές των ΜΑΤ και των ασφαλιτών στους δρόμους στην Κερατέα είναι καθημερινές. Επελαυνουν στην πόλη σαν κανονικός ναζιστικός στρατός κατοχής Οι φθορές σε αυτοκίνητα των κατοίκων το ίδιο. Η χυδαιότητα και τα δολοφονικά ένστικτα των ΜΑΤ δεν έχουν προηγούμενο. Τα πεζοπόρα τμήματα των ΜΑΤ που κάνουν βόλτες στους δρόμους της Κερατέας ψέκαζαν έτσι για πλάκα ηλικιωμένους που έτυχε να κάθονται στην άκρη του πεζοδρομίου από εκεί που πέρναγαν οι ένστολοι φασίστες. Μια φυσουνια στα μούτρα … Έτσι για πλάκα.  Τα μπλόκα και οι έλεγχοι σε ότι πλησιάζει την περιοχή ακόμη περισσότερα. Μέχρι που στοχευόμενα εντελώς εισέβαλαν ασφαλίτες σε τέσσερα σπίτια κατοίκων. Στο ένα λέει βρήκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και... κουζινομάχαιρα!  Και κάπου αλλού βρήκαν δεκάδες "ορφανές" μολότοφ. Πάλι καλά που δεν τις φόρτωσαν στη πλάτη κανενός παιδιού, κατά την προσφιλή του συνήθεια. Στα προχθεσινά επεισόδια έγιναν και πέντε συλλήψεις. Επελαύνουν στην πόλη σαν ναζιστικός στρατός κατοχής.  

Τα ΜΜΕξαπατησης δεν μπορούν να κρύψουν άλλο τα γεγονότα. Όχι γιατί είναι οι καλύτεροι στην έγκυρη πληροφόρηση αλλά γιατί παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους και χρησιμοποιούν το κάθε τι, κατά το δοκούν στην πολιτική σκακιέρα. «Ο Παπανδρέου θα  φύγει. Εκλογές θα γίνουν τον Ιούνη… Ο επόμενος στην θέση του αρχηγού είναι ο Ραγκούσης», λένε… Αλλά η Κερατέα δεν έχει ανάγκη από πατρώνους

Φόλα στα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ 

Το μίσος μεγαλώνει...  Ο αγώνας μόλις άρχισε!


κόκκινοι αντι-ρεπόρτερΥ.Γ "Παρακαλούνται οι γιατροί να δημιουργήσουν μια ομάδα άμεσης επέμβασης για τις πρώτες βοήθειες προς τους κατοίκους σε περίπτωση ανάγκης. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί,  χτυπήματα εκδορές, καψίματα από δακρυγόνα και πολλά αναπνευστικά και οφθαλμολογικά προβλήματα"


Φωτογραφίες  πηγή: http://spyrostsakirisphoto.blogspot.com/

Εικόνες:

από σγξζβ 10/02/2011 12:01 μμ.


Ειμαι μαζι σας, οπως ολο και περισσοτερος κοσμος! Αλλα πρεπει να φανει με εκδηλωσεις ενημερωσης και συμπαραστασης σε καθε πολη! Ηδη ακουσα για κατι τετοιο στην Κρητη, ελπιζω να γινουν ΑΜΕΣΑ και σ'ολη τη χωρα! Πρεπει να εχετε τη μαζικοτητα της μεγαλης σας συγεντρωσης των 9000 ανθρωπων! Ειδατε ποσο ευκολα πηρατε πισω το μπλοκο χαρις στην αριθμητικη δυναμη, ενω ειστε ευαλωτοι οταν κινειστε σε ομαδες των 30-40 ατομων! Οργανωστε μαζικες κινησεις που τους τρομαζουν!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License