σήμα των SS σε κράνος ΜΑΤατζή!

σήμα των SS σε κράνος ΜΑΤατζή!

post image

σήμα των SS σε κράνος ΜΑΤατζή!

Ερωτηματικά για τις μεθόδους δράσης του
Με σύμβολο που παραπέμπει ξεκάθαρα στην πιο σκληρή χιτλερική μονάδα, αυτή των SS, καλείται να επιβάλει την τάξη αστυνομικός των ΜΑΤ. Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή πορεία των συνταξιούχων!

Μεγάλα ερωτήματα προκαλεί η συγκεκριμένη στάση και... φιλοσοφία ενός οργάνου που ο ρόλος του είναι επιβάλλει την τάξη. Αλήθεια, με ποιες μεθόδους; Με αυτές που κουβαλάνε τα SS και η ιστορία τους;


Εικόνες:


post image
Να χαίρεστε την ελληνική αστυνομία κκ παπουτσή...

Εικόνες:

από !@! 10/02/2011 5:49 μμ.


και είναι από το ΑΠΕ που αναφέρει στην λεζάντα

"Ανδρας των ΜΑΤ σε υπηρεσία καθώς συνταξιούχοι διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας, Μπροστά στη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, Αθήνα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011. ΑΠΕ-ΜΠΕ/"

από α γαβ! 10/02/2011 6:03 μμ.


Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχτηκε από τη ΓΑΔΑ σε βάρος του αστυνομικού της ΥΜΕΤ σχετικά με την αναγραφή συμβόλων σε υπηρεσιακό κράνος που συνιστά ασυμβίβαστη προς την ιδιότητα του αστυνομικού συμπεριφορά.

από απο το Βλήμα (ΔΟΛ) 11/02/2011 8:40 πμ.


post image
.

Εικόνες:

...

από ... 11/02/2011 11:19 πμ.


Επειδή ειναι λαμογια ολοι τους, προσπαθουν με κουτοπονηριές να λαδώσουν τα πράγματα, στο θεμα αυτο... Δηλώνοντας οτι τα γράμματα SS ειναι αρχικά του ονόματος του..
Βεβαία αυτο γεννά νεες ερωτήσεις...
1. Αν είναι αρχικά, γιατι το έγραψε με τέτοιο τρόπο, απο τα γνωστά SS
2. Δεν έχει ιδέα απο ιστορία αυτό το γουρούνι, η γενικά γουστάρει και θα ήθελε να ήταν και αυτός...

οπως και αν εχει το θεμα βρομάει..
Και δυστυχώς ολο αυτό ξανά θα περάσει στο ντούκου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License