Με αφορμή τις καταγγελίες εθελοντών στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών .

Μία ξενάγηση σε τμήμα του Δρομοκαιτειο, για επίσκεψη στο οποίο (μεταξύ άλλων) η Διοίκηση του Δρομοκαίτειου έλαβε συγχαρητήρια από το Υπουργείο Υγείας (Κατριβάνος και Δ/νση Ψυχικής Υγείας)

post image

Μετά τις καταγγελίες εθελοντών για την κατάσταση στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών διάφοροι παράγοντες (Λοβέρδος , Κατριβάνος, Διοικήτρια)  έκαναν δηλώσεις για το πώς είναι η κατάσταση , για το «αναπόφευκτο των καθηλώσεων» κλπ.

 

Οι ίδιοι παράγοντες έκαναν πρόσφατα επίσκεψη στο Δρομοκαϊτειο, από όπου έγιναν καταγγελίες από εργαζόμενους (και όχι από εθελοντές)  αυτή τη φορά.

Εκτός από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι διώχθηκαν για τις καταγγελίες τους και τιμωρήθηκαν με περικοπές μισθών κ.α. ,  το κλιμάκιο του Υπουργείου «έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση  για τα επιτεύγματα της»!!!

Η Διοίκηση και η Ιατρική Υπηρεσία διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις μετά από τις καταγγελίες για τις άσχημες συνθήκες, ότι ήταν επιθυμία και των επιστημονικών οργάνων του ψυχιατρείου να μεταφέρουν και άλλους ασθενείς  σε αυτά τα τμηματα και ότι  "δεν θα επιτρέψουν να συκοφαντούνται" .

Τα συγχαρητήρια του Υπουργείου διαβίβασαν οι εντεταλμένοι του και  το Διοικητικό Συμβούλιο   στους εργαζόμενους !Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License