Επίθεση ΔΙΑΣ σε διαδηλωτές και πως το πλήρωσαν (foto + video)

ανοίγω νέα δημοσίευση με φωτό για να μην βαρύνει η προηγούμενη.

post image

  Κάποτε θα την πάταγαν. Εφορμούν δολοφονικά πάνω σε διαδηλωτές με ταχύτητα με σκοπό να τους τραυματίσουυν ή και να τους σκοτώσουν. Αδιαφορούν οι αλήτες για την ανθρώπινη ζωή. Ε θα αδιαφορούμε κι εμείς καθίκια για τη ζωή σας.

Καρέ καρέ λοιπόν η δολοφονική επίθεση τους σε διαδηλωτές και πως το πλήρωσε ένας από τα καθίκια (και λίγα έπαθε). Η ομάδα Δελτα με τις μηχανές έκανε το γνωστό κόλπο που κάνει σε κάθε διαδήλωση, κυνηγάει διαδηλωτές πάνω στην πλατεία συντάγματος. Ετσι και σήμερα, μια ομάδα με μηχανές ορμάει πάνω στους διαδηλωτές. Ενας από αυτούς κτυπάει έναν διαδηλωτή, όπως φαίνεται και στην φωτό.

Ενας δεύτερος Δελτάς, έρχεται πατημένος σημαδεύοντας άλλον διαδηλωτή, ο οποίος του ξέφυγε, αυτός όπως ήταν με πατημένα γκάζια πατάει φρένο και γλυστράει στα μάρμαρα και πέφτει. Εκεί και πλήρωσε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι.
Αφιερωμένο στους σημερινούς τραυματίες διαδηλωτές γουρούνια
Εικόνες:

από !@! 23/02/2011 7:55 μμ.


post image
.

Εικόνες:


post image

Εικόνες:

από χοχοχοχο!.. 23/02/2011 10:58 μμ.


post image

Ο υποψήφιος δολοφόνος και στη συνέχεια εκφραστικός κωλοφωτιάς Διάς, μπορεί να απολαύσει τον εαυτό του φλαμπέ και στα άπειρα ξένα πρακτορεία.

Το ασ. πρες, το ρόυτερς και πολλά άλλα, διένειμαν από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες και λήψεις το στιγμιότυπο της τσικνοτετάρτης στο σύνταγμα. Η συγκεκριμένη είναι από το αλ τζαζίρα, το οποίο υποθέτω βάσιμα ότι σέβεται μεν την απέχθεια του αραβικού κόσμου στο χοιρινό, πλην όμως στο πλαίσιο των πολιτισμικών του αναζητήσεων δίνει και τα απαραίτητα στιγμιότυπα του εξωτικού τσικνίσματος σε μια κοντινή του χώρα. Το δε πατροπαράδοτο αυτό έθιμο στη συγκεκριμένη θράκα, επαναλαμβάνω ότι είχε την ευκαιρία, μέσω άλλων φωτογραφιών, να μελετήσει και ο δυτικός κόσμος.

 

Εικόνες:

από Ναρκοπέδιο 24/02/2011 12:09 μμ.


Στο 4:38 ΔΙΑΣ παρασέρνει διαδηλωτή στην πλατεία Συντάγματος.

http://www.youtube.com/watch?v=Z2OrOGlXiNk

 


το αποσπασμα απο το παραπανω βιντεο με μια ακομα δολοφονικη επιθεση των δελταδων κατα του κοσμου...απο φωτογραφιες η πινακιδα πρεπει να ειναι 6256.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αρχεία:

από Γκόοοολ! 24/02/2011 9:09 μμ.


Μπράβο στο σύντροφο για το σημάδι...τέρμα οι χαμηλές βολές...θέλετε κεφάλι μπάσταρδοι τέρμα το πεντοζάλη...

από επιθεση 25/02/2011 8:45 πμ.


παιδια πρεπει να μαθουμε και μεις να αμυνομαστε ποιο εξυπνα. μπραβο στο σημαδι του φιλου με το μπουκαλι αλλα ο αλλος που τρεχει με την σημαια θα μπορουσε να βαλει την σημαια στην μπροστινη ροδα του Αη-Διας(κανονικα αλλου επρεπε να του την βαλει) το αποτελεσμα γνωστο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License