Συλλήψεις για τους «Ανώνυμους» στη Βρετανία

Πέντε άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται δύο ανήλικοι, συνέλαβε η βρετανική αστυνομία με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στις επιθέσεις που οργανώθηκαν κατά διαδικτυακών κόμβων από την ομάδα «Ανώνυμοι»

28/02/2011: Πέντε άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται δύο ανήλικοι, συνέλαβε η βρετανική αστυνομία με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στις επιθέσεις που οργανώθηκαν κατά διαδικτυακών κόμβων από την ομάδα «Ανώνυμοι». Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε πέρυσι, μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις των "Ανωνύμων" στους κόμβους της PayPal, της Visa και της MasterCard. Οι επιθέσεις είχαν πραγματοποιηθεί σε αντίποινα για τα εμπόδια που προκλήθηκαν στη λειτουργία του wikileaks κατά τις πρώτες ημέρες δημοσίευσης διαβαθμισμένων τηλεγραφημάτων. Οπως έγινε γνωστό η έρευνα πραγματοποιείται με τη συνεργασία "ευρωπαϊκών και αμερικανικών αρχών". Η βρετανική νομοθεσία προβλέπει μέχρι και 10ετή φυλάκιση, καθώς και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5.800 ευρώ για κάθε "μη εξουσιοδοτημένη ενέργεια σχετικά με τη χρήση υπολογιστών".

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=245603

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License