Έχετε mail...από την ΔΗΕ

Έχετε mail...από την ΔΗΕ

post image

η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγλήματος άρχισε να ενοχλήται από τα "σενάρια" (βλεπε: εκτιμήσεις - αναλύσεις - έρευνες ακόμη και ...trollιες ) που αφορούν την οικονομική χούντα που έχει εκπέσει η Ελλάδα και στέλνει μπιλιετάκια βλ.foto

Εικόνες:

..

από 14/03/2011 3:41 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από πριν 14/03/2011 7:59 μμ.


καλα πριν δημοσιευσουμε κατι κοιταμε και λιγο το περιεχομενο του εν λογω blog. οχι γιατι "καλα του κανανε". αλλα για να μην φαινεται οτι η "διωξη" ειναι φρονηματικη.

συμφωνω απολυτα οτι το κρατος για να εμπεδωσει μια νεο-συστατη πολιτικη πρακτικη στηριζεται σε παραδειγματα που στον "μεσο ανθρωπο" φανταζουν ισως και εξηγησιμα ή τον αφηνουν αδιαφορο . τετοια παραδειγματα δηλαδη που λειτουργουν ως "δουρειος ιππος" για να εμπεδωθει η μελλοντικη, πραγματικη επιδιωξη αυτης της πολτικης. δηλαδη της λογοκρισιας.

αλλα εχει σημασια πως τα παρουσιαζουμε τα πραγματα. δεν ειμαστε σε μια εμπεδωμενη φαση λογοκρισιας της όποιας αντισυστημικης φωνης, αλλα μιας πιλοτικης εφαρμογης της.

από ... 14/03/2011 11:57 μμ.


δεν ξέρουν την πραγματική ταυτότητα του παραλήπτη του email. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι ο διαχειριστής του blog έχει την εν λόγο ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η μόνο περίπτωση να ανακαλύψουν εύκολα χωρίς τη μεσολάβηση του google είναι να βάλουν κάποιον tracker στο email που απέστειλαν. Συνήθως αυτά είναι transparent gifs και με το που θα ανοίξουμε το email θα δημιουργήσει μια εγγραφή στο server που το φιλοξενεί (της ΔΗΕ δηλαδή) που θα περιλαμβάνεται η διεύθυνση IP μας.

Επίσης καλό είναι να αποφεύγουμε screenshots από τέτοια email γιατί μπορεί κατά λάθος να εμφανιστούν ονόματα ατόμων με τα οποία επικοινωνούμε. Ακόμα και από τις διαφημίσεις του google μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τον ιδιοκτήτη του katohika@gmail.com :-(

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License