Ακύρωση ομιλίας Χρυσοχοΐδη στην Άνω Γλυφάδα

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Εδώ και αρκετές μέρες, η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γλυφάδας "διαφήμιζε" με πανό εκδήλωση-ομιλία του Χρυσοχοϊδη στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας (σήμερα Τετάρτη 7μμ).

Τουλάχιστον 40 σύντροφοι και συντρόφισσες του αντιεξουσιαστικού χώρου και καμμιά δεκαριά αριστεροί, είχαν διαφορετική άποψη για την παρουσία του αμερικανοτσολιά Μιχαλάκη στη γειτονιά τους. Με την παρουσία τους απέτρεψαν την  εκδήλωση (ο υπουργός δεν εμφανίσθηκε ποτέ) και οι πασόκοι έφαγαν άγριο κράψιμο. Ανοίχτηκε πανό, πετάχθηκαν τρικάκια, φωνάχτηκαν συνθήματα, γράφτηκαν σπρέι στην τζαμαρία των παρακείμενων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Τερψιθέας (Άνω Γλυφάδας). Το Α.Τ. Τερψιθέας έστειλε 5-6 φοβισμένα μπατσάκια (ως εκπρόσωπους μάλλον της νεολαίας ΠΑΣΟΚ) 

Ούτε στη Γλυφάδα.........ούτε πουθενά

από lucky luke 17/03/2011 12:37 πμ.


post image
ac

Εικόνες:

από kalamity jane 17/03/2011 1:36 πμ.


flyg

Αρχεία:

από ν. 17/03/2011 9:03 πμ.


ως συμπλήρωση στην αρχική ενημέρωση να σημειωθεί ότι πριν την αναγγελία ακύρωσης της ομιλίας του Χρυσοχοΐδη, είχε προηγηθεί και ανοιχτό κάλεσμα σε διαμαρτυρία από την Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας [ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 16/03 στις 7:00μ.μ. για την παρουσία Χρυσοχοίδη / βλ. κι εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=26322 ]

επίσης, για την ιστορία: το θέμα της ομιλίας (που ποτέ δεν έγινε) ήταν το ακόλουθο: «Από τα αδιέξοδα της κρίσης, στην ελπίδα, την προοπτική και την ανάπτυξη της χώρας»

 

από @ 17/03/2011 12:34 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License