Του πήραν τις πινακίδες, επειδή δεν πλήρωσε διόδια

στα διόδια της Αττικής Οδού στο ύψος της Κατεχάκη, οδηγός δηλώνει στον υπάλληλο των διοδίων αδυναμία πληρωμής και ζητεί πιστωτικό σημείωμα

στα διόδια της Αττικής Οδού στο ύψος της Κατεχάκη, οδηγός δηλώνει στον υπάλληλο των διοδίων αδυναμία πληρωμής και ζητεί πιστωτικό σημείωμα με την κατάθεση των προσωπικών του στοιχείων.

Αμέσως σπεύδει στο σημείο η Τροχαία της Αττικής Οδού και αφαιρεί τις πινακίδες του οχήματός του. Στη συνέχεια, ο οδηγός καλεί την Άμεσο Δράση και επί τόπου καταφθάνει περιπολικό από την Τροχαία Παπάγου.

Ο οδηγός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου και καταθέτει μηνύσεις στους υπαλλήλους της Αττικής Οδού αλλά και στους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος, βάσει του επιχειρήματος αδυναμίας πληρωμής, το οποίο θεωρεί συνταγματικό δικαίωμά του.

από # 18/03/2011 2:52 μμ.


Και πολύ καλά τους κάνει ο μάγκας!

από mynitis 18/03/2011 7:14 μμ.


Επειδή όλα δείχνουν ότι η γραμμή της Αττικής οδού είναι να παρανομεί και να τρομοκρατεί με την βοήθεια της αστυνομίας, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δημιουργηθεί ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ειδικά για αυτό το θέμα, ώστε να μπορούμε όλοι να καλούμε αμέσως αν μας τύχει να φωνάξουν την τροχαία και να μην εκδίδουν πιστωτικό. Με καλή οργάνωση και μαζικοποίηση θα τους τρομοκρατήσουμε εμείς, αντί να μας τρομάξουν αυτοί!

Ειναι νεο κόλπο σε συνεργασία Αττική Οδό και Τροχαια εντελώς παράτυπα και βαση του νομου καραμπινατα.
Πρεπει να μαθουμε πως εξελίχθηκε αυτη η περιπέτεια του ανθρώπου. Στα διοδια ειναι υποχρεούμενος ο καθε κυριος και κυρία  απο το νομο οταν τους πεις οτι δεν εχω τα χρήματα, να φωναζουν τον υπευθυνο βαρδιά και εκεινος να σου κοβει χρεωστικό. Οταν δεν εχεις να πληρώσεις τα διοδια τους το λές, τους δίνεις τα στοιχεια σου κανονικα και εκείνοι σου δίνουν το ανάλογο χαρτάκι οτι τους χρωστάς το ποσο των διοδίων. Μετα σου ανοίγουν την μπάρα σου λενε καλημέρα και σε χαιρετίζουν. αυτά που κανουν ειναι βάση παράνομα κολπα και επισης παράνομος και ο τροχαίος που αφαιρεί πινακίδες. Μονο για τροχονομικη παραβαση μπορει να σου αφαιρεσει πινακίδες.
Και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρώτα να μάθουμε όμως.

καλο θα ήταν αυτός ο ανθρωπος  η δικηγόρος ας ενημερωσει. Ειναι συμαντικό.

από δεν πληρωνω τιποτα 19/03/2011 3:34 μμ.


http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/     κ      http://diodiastop.blogspot.com/                                                                                 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License