Σάββατο 19/3, στον ηλεκτρικό πειραιά, για την ελεύθερη μετακίνηση στα ΜΜΜ

Σάββατο 19/3, στον ηλεκτρικό πειραιά, για την ελεύθερη μετακίνηση στα ΜΜΜ

post image

Το Σάββατο 19/3, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, πραγματοποιήθηκε στον ηλεκτρικό του Πειραιά καλεσμένη συγκέντρωση για την ελεύθερη μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων από τις περιοχές μας (Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια, Κορυδαλλό, Πειραιά). Στήθηκε μικροφωνική εγκατάσταση για μουσική και ανακοινώσεις, έγινε αφισοκόλληση σχετικής αφίσας πέριξ του σταθμού, κρεμάστηκε πανό, μοιράστηκαν περισσότερα από 1500 κείμενα και προέκυψαν αρκετοί διάλογοι με επιβάτες ή περαστικούς από το σημείο. Λόγω παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων τόσο έξω όσο και μέσα στο σταθμό επιλέξαμε να μην αχρηστεύσουμε τα ακυρωτικά μηχανήματα μπρος στην πιθανότητα να μετατραπεί τελικά η παρέμβασή μας σε αντιπαράθεση με τους μπάτσους. Πράγμα που τελικά δεν αποφεύχθηκε, μια και ήρθαν εκείνοι με την ολοκλήρωση της παρέμβασης, όταν μαζεύαμε τα πράγματα, να μας κάνουν κάποια «παρατήρηση», για να ακούσουν τα εξ’ αμάξης και να αποχωρήσουν γρήγορα-γρήγορα με σκυμμένο το κεφάλι.

 

από το http://anarxiko-resalto.blogspot.com/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License