Μικροφωνική στο Περιστέρι

Μικροφωνική - παρέμβαση στον Αγ. Αντώνη για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

post image

Στα πλαίσια συντονισμένης δράσης σε σταθμούς του μετρό, οι συλλογικότητες «από τις γειτονιές στο Περιστέρι» και «συλλογικότητα αυτοοργάνωσης και δράσης από το Περιστέρι», γείτονες και φίλοι, συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο 19 Μάρτη στις 12:00 στην πλατεία του Αγ. Αντωνίου. Πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από δράσεις: Μικροφωνική, ανάγνωση κειμένων, ανάρτηση πανό, αφισοκόλληση, τρικάκια και μοίρασμα άνω των 2000 προκυρήξεων. Η παρέμβαση επεκτάθηκε σε στάσεις λεωφορείων – τρόλλευ, καταστήματα και προσωπικό της ΕΘΕΛ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License