ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Ελληνική αστυνομία στην υπηρεσία των εργολάβων

Ονομάζομαι Χρήστος Θεοχάρης, είμαι μέλος του κινήματος εδώ και πολλούς μήνες και αποφάσισα να γράψω για να καταγγείλω ένα περιστατικό που μου συνέβει στην Αττική οδό.

post image

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Ελληνική αστυνομία στην υπηρεσία των εργολάβων

Ονομάζομαι Χρήστος Θεοχάρης, είμαι μέλος του κινήματος εδώ και πολλούς μήνες και αποφάσισα να γράψω για να καταγγείλω ένα περιστατικό που μου συνέβει στην Αττική οδό.

Την Παρασκευή 18 μαρτίου και ενώ επέστρεφα από την Αθήνα για την Λαμία, όπου είμαι μόνιμος κάτοικος, φτάνοντας στον γκισσέ των διοδίων της Αττικής οδού ενημερώνω τον υπάλληλο ότι δεν έχω χρήματα μαζί μου και του ζήτησα να μου κόψει απόδειξη πίστωσης. Ο υπάλληλος αντ΄αυτού αρνήθηκε και ειδοποίησε τον τροχονόμο ο οποίος βρισκότανε παρκαρισμένος δεξιά μετά τον σταθμό. Ο τροχονόμος μου ζήτησε να κάνω δεξιά , για να μην εμποδίζω την κυκλοφορία, και εγώ μόλις παρκάρησα το αυτοκίνητο μου με ενημέρωσε ότι πρόκειτε να μου κόψει κλήση επειδή δεν πλήρωσα. Μάλιστα συνέχισε λέγοντάς μου, ότι θα μου «χαρίσει» τις πινακίδες και το δίπλωμα για να συνεχίσω το ταξίδι μου. Ζήτησα τα στοιχεία του ενημερώνοντάς τον ότι θα προβώ σε μύνηση για εξώθηση σε παράνομη πράξη και υπέρβαση καθήκοντος μιας και εγώ δεν αρνήθηκα να πληρώσω απλά δεν είχα χρήματα.......

Μετά από αυτό ο αστυνομικός με παρότρυνε να ψάξω στο αυτοκίνητό μου για τυχόν ξεχασμένα ψιλά και μόλις τα βρήκα πήγαμε μαζί στον γκισσέ για να πληρώσω. Εκεί μας υποδέχτηκε ο επόπτης ο οποίος ευθαρσώς και με αυστηρό τρόπο αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα και υπέδειξε στον αστυνομικό ότι δεν γίνετε μετά το πέρασμα να δεχτεί χρήματα και τον παρότρυνε να μου κόψει την κλήση όπως και έγινε.

Αυτή η πράξη του αστυνομικού ο οποίος και μου ομολόγησε ότι έχει εντολή από τον διοικητή του να κόβει κλήση σε όποιον οδηγό δεν πληρώνει δείχνει ξεκάθαρα ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί η Ελληνική αστυνομία στην Αττική οδό. Αίσχος...!!!

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/03/blog-post_8964.html
Δείτε σχετικό βίντεο:
 http://www.youtube.com/watch?v=TcsJHWOh_MU&feature=player_embedded#at=21
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.info

Εικόνες:

από δεν πληρωνω !!! 21/03/2011 7:53 μμ.


Αυτό που θα γίνει είναι ένα μπατσικό ανά σταθμό διοδίων, 5 να πιάνει στο 8ωρο που να μην πληρώνουν είναι 500 ευρώ. Οι μισθοί των 2 μπάτσων 100-120 ευρώ άρα 350 ευρώ περίπου κέρδος ανά σταθμό διοδίων στο 8ωρο, easy money...
Όπως φαίνεται οι διαμαρτυρίες δεν κάνουν και πολλά, μήπως θα πρέπει να περάσουμε σε δραστικότερα μέτρα;;; Σπάσιμο των μπαρών κατά τις συγκεντρώσεις;;;
Έλεος πια με τους μεγαλοεργολάβους που απασχολούν τόσους εργάτες με μαύρους μισθούς πείνας, που απολύουν κατά το δοκούν, που φτιάχνουν δρόμους καρμανιόλες!
Πόσοι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα σε αυτοκινητιστικά;;; Δεν είναι πια δυστυχήματα αλλά εγκλήματα με ενδεχόμενο δόλο, καθώς οι κακοτεχνίες γίνονται για να βγάλουν κάποιοι χρήματα.

από αντιμπομπολας 21/03/2011 9:40 μμ.


Δεν ηταν σωστο να επιστρεψεις για να πληρωσεις.Επρεπε να μην φυγεις απο το σημειο πισω απο την μπαρα και να φωναξεις τον αστυνομο να κανει πρατηρηση στον υπαλληλο των διοδιων και να μην φυγεις αν δεν ανοιξη την μπαρα.

Ευτυχως στην Εθνικη Οδο οι τροχαια ειναι ανυπαρκτη μεχρι τωρα. Μονο στην Αττικη Οδο συμβαινει αυτο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License