Σπασίματα ακυρωτικών στο σταθμό ΗΣΑΠ του ΚΑΤ

Το απόγευμα της Τρίτης 22/03 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση στο σταθμό ΗΣΑΠ του ΚΑΤ σπάζοντας τα ακυρωτικά και τα εκδοτικά μηχανήματα και πετώντας τα παρακάτω τρικάκια

Το απόγευμα της Τρίτης 22/03 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση στο σταθμό ΗΣΑΠ του ΚΑΤ σπάζοντας τα ακυρωτικά και τα εκδοτικά μηχανήματα και πετώντας τα παρακάτω τρικάκια:

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;
το σαμποτάζ των ακυρωτικών μηχανημάτων
η γενικευμένη άρνηση πληρωμών
οι μαχητικές απεργίες και οι αυξανόμενοι αγώνες των μεταναστών
το γιουχάρισμα των πολιτικών
η οργή απέναντι στους σύγχρονους ταγματασφαλίτες - μπάτσους
οι μαζικές και ατομικές απαλλοτριώσεις super market
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
-
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ
είναι στιγμές αγώνα ενάντια στα σχέδια κράτους και αφεντικών
είναι η προλεταριακή θέση μάχης στον ταξικό κοινωνικό πόλεμο

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ
...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

τσαμπατζήδες

ΥΓ. Δεκέμβρης '08 - Μάρτης '11. Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε τη δολοφονική απόπειρα εναντίον της αγωνίστριας μετανάστριας εργάτριας Κ.Κούνεβας από τα γουρούνια της διοίκησης του ΗΣΑΠ και της ΟΙΚΟΜΕΤ και τους πληρωμένους τραμπούκους τους.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License