Καταληψη στο προξενειο της Χιλης τωρα

Συμβολικη κατάληψη για την υποθεση βομβες

Συμβολικη κατάληψη αυτη τη στιγμη στο προξενειο της Χιλης στην Αθηνα ως ενδειξη αλληλεγγυης στους φυλακισμενους αγωνιστες που κανουν απεργια πεινας  απο 21 Φλεβαρη στη Χιλη που κατηγορουνται για την "υποθεση βομβες"

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

απο το κατειλλημενο προξενειο

από Α 28/03/2011 3:27 μμ.


post image
Φωτογραφίες από σημερινή κατάληψη χιλιανής πρεσβείας στην Κηφισιά
για τους φυλακισμένους αγωνιστές της Χιλής.

Εικόνες:


Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους απεργούς πείνας στη Χιλή


Καταλαμβάνουμε σήμερα το προξενείο της Χιλής στην Αθήνα ως ένδειξη αλληλεγγύης στους 9 φυλακισμένους αγωνιστές που κατηγορούνται για την «υπόθεση βόμβες» και έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας από την 21η Φεβρουαρίου, καθώς και σ’ όλους όσους συνελήφθησαν στις 14 Αυγούστου για την ίδια υπόθεση στη Χιλή.

Εισβολές σε καταλήψεις και κοινωνικά κέντρα, διώξεις με βάση τις συντροφικές σχέσεις, κατασκευασμένα στοιχεία και κατηγορητήρια είναι μηχανισμοί και μέθοδοι του κράτους για να καταστείλουν τις φωνές αυτών που αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της εξουσίας που λίγο διαφέρουν από χώρα σε χώρα. 

Ως απάντηση στις επιθέσεις του κράτους, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους αγωνιζόμενους συντρόφους ξεπερνώντας τα σύνορα, τις αποστάσεις, τα τείχη των κελιών.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα των απεργών πείνας:
1. Άμεση απελευθέρωση
2. Παύση της νομικής και αστυνομικής σκευωρίας
3. Άρση του αντιτρομοκρατικού νόμου (κληρονομιά του δικτάτορα Πινοσέτ), τέρμα στους ανώνυμους μάρτυρες, τέρμα στο νομικό καθεστώς της ομοφωνίας ψήφων
4. Τέλος στις παρατάσεις των κρατήσεων για διεξαγωγή έρευνας και άμεση πραγματοποίηση μιας δίκαιης δίκης


Η σκέψη μας είναι με τους συντρόφους
Andrea Urzúa, Camilo Pérez, Carlos Riveros,
Felipe Guerra, Francisco Solar, Mónica Caballero,
Rodolfo Retamales, Vinicio Aguilera, Omar Hermosilla.


Δεν ξεχνάμε τον αγώνα τους. Με υψωμένη τη γροθιά τους στέλνουμε χαιρετισμούς και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη μέχρι τη λευτεριά.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Αλληλέγγυοι/ες


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License