Κερατέα, οι μπάτσοι διαμαρτύρονται

Ναναι οι μέρες πούρχονται?? νάναι η οργή του κόσμου?? Νάναι η κοινωνική απαξίωσή τους από την πλειοψηφία του κόσμου???

(Προσοχή, ακολουθεί κείμενο που περιέχει δηλώσεις μπάτσων )

Ομαδικές μηνύσεις θα ρίξουν οι μπάτσοι τις επόμενες μέρες σε βάρος του  Παπουτσή, του υφυπουργού    Όθωνα,  του αρχηγού μπάτσω  Οικονόμου και του υπαρχηγού    Ραχοβίτσα, κατηγορώντας τους ευθέως για διαρκή έκθεσή τους σε άμεσο κίνδυνο ζωής,  όλους αυτούς τους μήνες στην Κερατέα.

Σύμφωνα με το http://lavreotiki.com/archives/2086, χτες το μεσημέρι απέκλεισαν την είσοδο στο γουρουνομαντρί στο Γουδί για μία ώρα, από όπου και η φωτογραφίαΚατά τα άλλα έριξαν μαύρο δάκρυ και παράπονα πως η κυβέρνηση τους έχει αναλώσιμους.
"αντιμετωπιζόμαστε προκλητικότατα σαν αναλώσιμο υλικό και όχι ως κρατικοί υπάλληλοι που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τους πολίτες. Αντιθέτως στην περιοχή της Κερατέας, έχουμε εγκλωβιστεί εδώ και μήνες σε ένα επικίνδυνο αδιέξοδο με τους πολιτικούς να κρύβονται, χωρίς να έχουν το παραμικρό πολιτικό σθένος να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική κατάσταση με πολιτικές πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν την κατάσταση."

Και μάλιστα ένας φέρεται να δήλωσε :
«Είναι γελασμένοι εάν νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε να χαθούν ανθρώπινες ζωές για  το χατίρι του κάθε ανίκανου πολιτικού.  Η αστυνομία σε τέτοια εκρηκτικά  πολιτικά ζητήματα είναι το έσχατο μέσο.  Οφείλουν να ακούσουν και να συζητήσουν με την τοπική κοινωνία για να δοθεί επιτέλους μια κοινά αποδεκτή λύση. Αντιθέτως έχουμε μπει σε έναν αιματηρό ανταρτοπόλεμο με δολοφονικά εκρηκτικά και μετράμε καθημερινά απώλειες και είναι πραγματικό θαύμα που δεν είχαμε ακόμη θύματα. Την περασμένη Τρίτη τρεις νεαροί αστυνομικοί έπαθαν σοβαρότατα εγκαύματα στα χέρια. Σακατεύονται άνθρωποι για μια ολόκληρη ζωή και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να συνεχιστεί.»

O παραπάνω υπερ-μπάτσος ξέχασε να πει κάτι για τους 8 πολίτες που σάπισαν στο ξύλο νυχτιάτικα, όταν τα γουρούνια πέρναγαν δύο-δύο και κοπάναγαν τους αποκλεισμένους μέσα στο σπιτάκι στο μπλόκο του ΒΙΟΟΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι άσχημα, ένας να έχει σπασμένα και τα δύο του χέρια και να νοσηλευτεί ένας ακόμα στην εντατική.

Χτες το βράδυ τα χρειάστηκαν άλλωστε, στην επίθεση που έγινε τα μεσάνυχτα στην Τοσίτσα και στη Στουρνάρη.

Ας ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι εργαζόμενοι, είναι μισθοφόροι του βρωμόξυλου, της καταστολής και της αυθαιρεσίας. Τοσα χρόνια δεν βρήκαν  να πουν μια κουβέντα παρά μόνο για τον ευατούλη τους, ούτε μισή λέξη για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, όλους εκείνους που έχουν  σαπίσει στο ξύλο, έχουν καταστείλει, έχουν διώξει, έχουν ξεφτιλίσει, φτήσει, .....

Τα έμισθα γουρούνια ανησυχούν για τη λούφα τους, το τάβλι τους, τα χαρτζηλίκια και τις κολεγιές με τον υπόκοσμο. Φυσικά και δεν θα αναπτύξουν ποτέ συνδικαλιστική δράση, ούτε καν στοιχειώδη αισθήματα ανθρωπισμού.
Οπως και στην Αίγυπτο, μια μέρα θα δουν την οργή του κόσμου μαζεμένη !

Καλή τρομάρα καθάρματα, τα χειρότερα έρχονται για σας !από διορθωτης 02/04/2011 10:06 μμ.


"Φυσικά και δεν θα αναπτύξουν ποτέ συνδικαλιστική δράση"

Οι μπάτσοι (και τα ΜΑΤ κανονικα) συνδικαλίζονται και ακριβώς εκεί εντάσσονται όλα αυτά που λες πιο πάνω. Με αυτό τον συνδικαλισμό συζητάνε επίσης τα κομματα της κοινοβουλευτικής αριστερας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License