Κατάληψη στο Υπουργείο Οικονομικών

STO UPOURGEIO OIKONOMIKWN

APO ERGAZOMENOUS STO GENIKO LOGISTHRIO K ALLES UPHRESIES TOU UPOURGEIOU.

apo

από ka8estwtiko 13/04/2011 8:54 πμ.


den exoun orisei wra lhkshs ths katalhpshs oi ergazomenoi. KATALHPSEIS PANTOU K PANTA!!!

Έλεος. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι και όχι τραμπούκοι και φασίστες.

Ρε παιδιά εμείς που πήγαμε να κάνουμε τον αποκλεισμό αηδιάσαμε με τους συνδικαλιστές εργατοπατέρες βλέπε το Σταύρο Σταυρόπουλο , γ.γρ. ΟΣΥΟ από το Συνασπισμού  και δεξιούς μαζί με  τον πρόεδρο  των εργαζομένων του υπουργείου ισονομίας Χρηστο Μαγγέλη  που όλοι μαζί επιτέθηκαν και χτύπησαν μια γυναίκα υπάλληλο της ΜΟΔ. Οι άνθρωποι είναι φασίστες και καθάρματα. Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας  από αυτές τις λογικές και αποχωρήσαμε και από τη διαμαρτυρία. Η γυναίκα δεν ήταν απεργοσπάστρια αλλά υπάλληλος της ΜΟΔ που ξυλοκοπήθηκε επειδή διαφώνησε με τον Σταυρόπουλο ο οποίος τη λιντσάρισε με άλλους τέσσερις και έκανε ασχήμιες –χτυπώντας στην στα γεννητικά όργανα.  Σήμερα έγιναν αίσχη και βρωμιές. Οπότε μη λέτε σε όλα μπράβο. Εμείς που είμαστε εκεί… ε δεν λέμε. Νιώσαμε ντροπή.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραμπουκοι και δυστυχώς είναι και εκπρόσωποι σωματείων και μάλιστα της αριστεράς.

από εργαζόμενοι/ες - αλληλέγγυοι/ες 13/04/2011 11:05 μμ.


Διαχωρίζουμε τη θέση μας και καταγγέλλουμε τις φασιστικές πρακτικές.

Εργατοπατέρες φασίστες συνδικαλιστές του ΣΥΝ με τη βοήθεια δεξιών συναδέλφων τους … εν δράση . θα τους ζήλευαν και οι καλύτεροι βασανιστές της χούντας.

 5 νταβάτζιδες εναντίον μίας γυναίκας . Μόνο φασίστες και βασανιστές θα μπορούσα να χτυπούν μια γυναίκα και όχι μονή να τη χτυπούν αλλά και να προσχωρούν σε αυτές τις ασχήμιες.

 Ε αυτοί οι τύποι αν δεν τους αγγίζει το κόμμα τους ο κκ τσιπρας και τα συνδικαλιστικα σκυλιά που τους ακολουθούν θα λογοδοτήσουν  αλλού. Εμείς σαν συνδικαλιστές που βρεθήκαμε  έξω από το υπουργείο οικονομικών στην σημερινή κατάληψη της εισόδου μόνο ντροπή και αηδία αισθανθήκαμε όταν είδαμε τους κυριους και τις κυρίες  που τελικά είναι πράγματι εργατοπατέρες να προβαίνουν σε αυτές τις φασιστικές πρακτικές.

Παρά το γεγονός ότι αντιδράσαμε και τους φωναξαμε να σταματήσουν με φωνές για να σταματήσει το αίσχος οι συνδικαλιστής με τους οποίους δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση συνέχισαν το έργο τρους… ποδοπατώντας την συνάδελφο από τη ΜΟΔ μπροστά στα μάτια τόσο της αστυνομίας αλλά και παραγόντων του υπουργείου που δεν τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στους εργατοπατέρες που φαίνεται μπορούν εύκολα να … απειλουν επι του προσωπικού. Εμείς δεν πήγαμε για αυτό εκεί.

Στοχευμενη επίθεση ήταν και όχι επίθεση σε απεργοσπατρια γιατί η εν λογο συνάδελφος από τη ΜΟΔ που εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομίας βρέθηκε στο χώρο του υπουργείου όχι για να σπάσει την κατάληψη αλλα για να περάσει στην εργασία μετα το τελος της κατάληψης.

 Ήδη είχαμε αρχίσει να αποχωρούμε και μάλιστα ειχε σηκωθεί και η μπάρα στο υπουργείο. Η επίθεση λοιπόν στην συνδικαλίστρια της ΜΟΔ ήταν στοχευόμενη και Επι του προσωπικού. (ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕσ  ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ) Στο πρόσωπο της κοπέλας βρίζανε και κτύπαγαν τους εργαζόμενους της μοδ, εργαζόμενοι που ανήκουν σε Α.Ε. του ελληνικού δημοσίου και διαχειρίζονται τα κπΣ και το εσπα. Πόσο θα τραβήξει τι αστειάκι με τον κοινωνικό αυτοματισμό? 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License