ΑΛΤΕΡ! ΚΡΟΟΥΛ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ   ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΩΡΑ 18:02 : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ (ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ) ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙEΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ (ALTER) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΡΟΟΥΛ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ : « ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.  ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ»

. ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΟΟΥΛ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (!!!) ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ , ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΩΡΑ 18:14 : Η ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ CONTROL, ΤΟ MASTERKAITHNΡΟΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΩΡΑ 18:22 : Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ «ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΡΟΗ! ΩΡΑ 18:31 : Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ  (ΑΥΤΟ ΠΟΥ «ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ» ). ΩΡΑ 19:06 : ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΡΟΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ : «ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.  ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ». ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΠΛΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ). ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 64 (!) ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΟΟΥΛ , ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΕΝΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΕ ΚΑΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ , ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ . ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΟΟΥΛ ΠΟΥ «ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ». ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!! ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ? «ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ»

από μιχαλάκης 27/04/2011 7:13 μμ.


να μην το παρουμε είδηση έγκαιρα , και να τσεκάρουμε τις τηλεοράσεις μας ! Υπάρχει κάποιο βίντεο με το κρόουλ ; Είναι ιστορικό γεγονός για την ΙΔΙΩΤΙΚΗ τηλεόραση, δυστυχώς μόνο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατάφερναν στις απεργίες τους να εκπέμπει το κανάλι τις θέσεις και τα αιτήματά τους....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License