Πως φτιάξαμε το Ράδιο Κατάληψη

Πως φτιάξαμε το Ράδιο Κατάληψη

Το Ράδιο Κατάληψη 93.7 FM είναι ένας αυτοοργανωμένος σταθμός που δημιουργήθηκε στην Πάτρα μέσα από τα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη του '08. Γεννήθηκε από την ανάγκη μας να ανοίξουμε ρήγματα στην χυδαία προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ και έτσι εξέπεμψε για πρώτη φορά πειραματικά στις 18 Δεκέμβρη 2008.

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε για να προβληθεί στην πρώτη εκδήλωση του σταθμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή των γεγονότων του Δεκέμβρη τόσο στην Πάτρα όσο και πανελλαδικά, τις διεργασίες που οδήγησαν στην δημιουργία του Ράδιο Κατάληψη και την άποψή μας σχετικά με την μεσολάβηση και τα ΜΜΕ. Τον Σεπτέμβρη του 2009 η κεραία του Ράδιο Κατάληψη αλλάζει θέση με μια γιγαντιαία επιχείρηση εξαιτίας νομικών αλλά και τεχνικών προβλημάτων. Ακολουθούν συνεντέυξεις / αποσπάσματα των πρώτων εκπομπών του Ράδιο Κατάληψη αλλά κυρίως αυτών που υπήρχαν τον Νοέμβρη του 2009.

Το Ράδιο Κατάληψη διανύει πλέον τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και ο διαμοιρασμός του βίντεο αυτού γίνεται στην λογική της διάχυσης των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, με βάση την αντιιεραρχία και έναντια στην διαμεσολάβηση και την εμπορεύματοποίηση της έκφρασης μας.

Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

(Διάρκεια: 50 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα)

Απρίλης 2011
Ράδιο Κατάληψη 93.7 FM

radiokatalipsi.espiv.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License