Τραυματισμοί διαδηλωτών στο κέντρο της αθήνας από τα ΜΑΤ - Ένα διαδηλωτής χειρουργείται

(Α)

Επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει πολύ σοβαρά τραυματισμένος διαδηλωτής στο κεφάλι που αυτή τη στιγμή μπαίνει στο χειρουργείο.

από από 11/05/2011 4:05 μμ.


  χτυπήματα γκλόπ είναι το παλικάρι ή από λιντσάρισμα των ματ? Σήμερα όποιον πιάνανε έπεφταν όλοι μαζί και χτυπούσαν.

++

από A 11/05/2011 4:06 μμ.


Και άλλοι 2 τραματίες ( στον Κρ. Νίκαιας )
Υπάρχουν και άλλοι τραυματίες αλλά δεν έχει γίνει  επιβεβέωση.
Σε αναμονή...

από απο κατ 11/05/2011 4:18 μμ.


9 άτομα απο την πορεία με σοβαρά χτυπήματα.

++

από ((A)) 11/05/2011 4:19 μμ.


30 ετών ο βαριά τραυματισμένος διαδηλωτής.

από alex 11/05/2011 4:35 μμ.


post image
τραυματισμένη απο ΜΑΤ

Εικόνες:

από 22 11/05/2011 4:36 μμ.


ο ανθρωπος χειρουργειται αυτη τη στιγμη - εχει υποστει σοβαρες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις

 υπαρχει μεγαλη παρουσια αστυνομιας...

από Νοσηλευτης 11/05/2011 4:37 μμ.


απο τηλ σε φιλο νοσηλευτη στο κατ επιβεβαιωνω τους τραυματιες(για τον αριθμο δεν ηταν σιγουρος)στο νοσοκομειο με σοβαρα τραυματα..Μενω σ επαφη κ ενημερωνω για οτι νεωτερο..

..

από .. 11/05/2011 4:46 μμ.


post image
..

Εικόνες:

@

από ..@ 11/05/2011 4:50 μμ.


post image
..

Εικόνες:

από freespirit 11/05/2011 4:51 μμ.


η κατάσταση του 30χρονου στο ΚΑΤ είναι σοβαρή.

υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος, 30 ετών και χειρουργείτε αυτή την ώρα.
Την κατάσταση του οι γιατροί την κρίνουν πάρα πολύ σοβαρή και γι' αυτό και τον έβαλαν άμεσα χειρουργείο.


*

από * 11/05/2011 5 μμ.


post image
*

Εικόνες:

@>

από @. 11/05/2011 5:06 μμ.


post image
.

Εικόνες:

_

από _ 11/05/2011 5:08 μμ.


post image
_

Εικόνες:

!

από ! 11/05/2011 5:14 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από κωστας 11/05/2011 5:19 μμ.


Οι μπάτσοι επιτέθηκαν στο μπλοκ του ΕΕΚ στην πανεπιστημίου εκεί που βρισκόντουσαν και τα μπλοκ από τις ανοιχτές συνελεύσεις γειτονιών, την ώρα που όλα έδειχναν ότι η πορεία θα διαλυθεί ήρεμα. Χωρίς να έχει προγηθεί κάτι σοβαρό μια που όλοι είδαμε ότι στο Σύνταγμα δεν πετάχτηκε κάτι, τα ματ αποφάσισαν να αιματοκυλήσουν την πορεία. Τα δακρυγόνα και οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης έπεφταν πάνω στα κεφάλια μας και στα πόδια. Αποτέλεσμα ήτανε να τραυματιστούν μια κοπέλα στο πόδι με έγκαυμα και στην ίδια φάση είδαμε και έναν διαδηλωτή να αιμορραγεί στο κεφάλι. Όσοι ήτανε στην ουρά έφαγαν ξύλο από τους ένστολους δολοφόνους και πιθανότατα ένας από αυτούς ήτανε και ο βαριά τραυματίας. Μετά από αυτό κάποιοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι τραυματσμοί ήτανε από τις χειροβομβίδες των ένστολων δολοφόνων και το λιντσάρισμα που δέχθηκαν οι διαδηλωτές. Όσοι ήμασταν εκεί είδαμε το μίσος των ένστολων δολοφόνων οι οποίοι προφανώς γνώριζαν ότι πετώντας τις χειροβομβίδες στα κεφάλια μας θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον.
Μετά από αυτό άρχισαν οι συγκρούσεις στην πανεπιστημίου.

Εκτός από τους δολοφόνους της Γ Σεπτεμβρίου υπάρχουν και άλλοι που εύκολα τους βρίσκει κανείς. Φοράν στολή και πληρώνονται για να σκοτώνουν.

Κάτω ο φασισμός

από freespirit 11/05/2011 5:30 μμ.


Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας

11/5/2011

Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας. Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας! Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται!

από . 11/05/2011 5:39 μμ.


post image
στην δεύτερη φωτό είναι η συντρόφισσα από μπλοκ Αγ.Παρασκευής που χτυπήθηκε από κρότου λάμψης και μεταφέρθηκε με εμπρηστικό έγκαυμα στο νοσοκομειο.

Εικόνες:

από ενημερωση 11/05/2011 11 μμ.


Καθ 'ολη τη διάρκεια της ημέρας κατεύθαναν τραυματίες,λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά. Ο αριθμός τους ανέρχεται σύμφωνα με άτομο που είναι τώρα έκει στους 67,αναμεσά τους και ανήλικοι.

από @ 11/05/2011 11:34 μμ.


Μην αναπαράγετε την παραπληροφόρηση του TVXS! Εδώ η ανακοίνωση της συνέλευσης αντίστασης και αλληλεγγύης Κυψέλης πατησίων: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1289005 Ο Γιάννης Κ. ήταν στο μπλοκ της συνέλευσης, είναι μέλος της, και χτυπήθηκε από τα Ματ ενώ κρατούσε το πανώ της συνέλευσης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License