Αγριοι ξυλοδαρμοί από τα ΜΑΤ σε διαδηλωτές (video + φωτο)

.

 

όσοι παρέμειναν στο Σύνταγμα μετά την πορεία, ενώ έκαναν ανοιχτή λαϊκή συνέλευση δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τα γουρουνόσκυλα.

@

από @@ 12/05/2011 1:58 πμ.


 

#

από ## 12/05/2011 1:59 πμ.


 

$

από $$ 12/05/2011 2:02 πμ.


 

από <@> 12/05/2011 2:31 πμ.


Τι έγινε τελικά

Η ομάδα που έμεινε ήταν 300-400 άνθρωποι, από διάφορες ηλικίες και ιδεολογίες (!!)
Ανάμεσά τους, μια κοπέλα που φώναζε συνεχώς προς το κυνοβούλιο, κάποιοι μεσόκοποι, αρκετοί του χώρου, ένας κόσμος "ανάκατος".
Αρχικά έμειναν και φώναζαν συνθήματα, πολλοί καθισμένοι κάτω, κάποιοι απλά χάζευαν.
Αργότερα, κάποιοι φώναξαν να γίνει συνέλευση επιτόπου, ο κόσμος συγκεντρώθηκε, βγήκε μια ντουντούκα. Αρχισαν να μιλάνε κάποιοι και κάποιες, μίλησαν 4-5 άτομα. Τότε κινήθηκαν οι μπάτσοι, που ήταν αραχτοί και λιάζονταν στον αγνωστο στρατιώτη. Κινήθηκαν πολλοί μαζί, αργά, σπρώχνωντας με τις ασπίδες και κατάφεραν να απομακρύνουν τον κόσμο από τα 2-3 ρεύματα του δρόμου. Τότε έδωσαν το δρόμο στην κυκλοφορία και άρχισαν να περνάνε αυτοκίνητα. Ενας γαλονάς φώναζε πως δεν γίνεται να κλείνουν το δρόμο ενώ τόσα αυτοκίνητα παρακάτω περίμεναν !. Πολλοί από τους διαδηλωτές κάθισαν μπροστά τους, κάτω, ακούγονταν τραγούδια για κάμποση ώρα, μέχρι που οι μπάτσοι αποφάσισαν να σπρώξουν πάλι. Με σπρωξιές και κάμποσες φυσουνιές έσπρωξαν τον κόσμο παραπέρα, εκεί έπεσε κάτω ένας ηλικιωμένος, που αργότερα τον πήρε το ασθενοφόρο. Στο βάθος-δεν φαίνεται καλά στο βιντεο, οι μπάτσοι βουτάνε στο σωρό 2 άτομα, ένα νέο και έναν μεσόκοπο. Ηρθαν 2 κωλάδικα και ένα άσπρο βανάκι να παραλάβουν. Τα γουρούνια ειρωνεύονταν συχνά τον κόσμο, τελικά έκαναν ένα ημικύκλιο και ωθούσαν προς τα σκαλιά.
Τελικά ο κόσμος έσπασε και έφυγαν και τα γομάρια.........

από ΑΑ 12/05/2011 1:40 μμ.


http://www.youtube.com/watch?v=8cpkvzJN71Q ποσους αλλους να φερει πια?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License