ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!


Σήμερα, Τετάρτη 11 Μάη, οι Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" συμμετείχαν με ογκώδες μπλοκ και δυναμικότατη παρουσία, στη διαδήλωση της Γενικής Απεργίας η οποία ξεκίνησε στην Αθήνα από το Μουσείο
Ο παλμός ήταν μεγάλος και η συμμετοχή των συναγωνιστών εντυπωσιακή!
Το κράτος των ντόπιων και πολυεθνικών μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών και όλου του σιναφιού έβγαλε το προσωπείο της δημοκρατικότητας και επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ωμής βίας και καταστολής απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό.
Η κυβέρνηση του μνημονίου έστειλε τους πραιτοριανούς της προκειμένου να στείλουν στο νοσοκομείο πλήθος διαδηλωτών και συγκεκριμένα ένα 30χρονο παλικάρι σε κρίσιμη, προθανάτια κατάσταση, με τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα(στον εγκέφαλο) σύμφωνα και με την Ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής ΕΙΝΑΠ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο οποίο διακομίστηκε και χειρουργήθηκε.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον αγωνιζόμενο λαό και είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό κάθε αγωνιστή που διώκεται ή χτυπιέται από το κράτος.
Συγχαίρουμε τους συναγωνιστές του Κινήματος μας για την αυταπάρνηση με την οποία περιφρούρησαν το μπλοκ από τους ένστολους δολοφόνους και για την ωριμότητα που επέδειξαν τις κρίσιμες στιγμές.


Να ξέρουν ότι ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
Κανένα καθεστώς στην ιστορία δεν κατάφερε να επιβιώσει μόνο με την καταστολή...
Οι μέρες τους είναι μετρημένες και τα ελικόπτερα χωράνε ελάχιστους..
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΕΓΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License