Αγρια δολοφονία μετανάστη

Δολοφονική επίθεση σε μετανάστη στα Κάτω Πατήσια

Τα απεργοσπαστικά μέσα μεταδίδουν από τις 2 πμ ότι έγινε δολοφονική επίθεση σε Πακιστανό μετανάστη στα Κάτω Πατήσια από "φασίστες". Αν υπάρχει κάποια ενημέρωση να μπει σ'αυτό το θρεντ.

...

από α/α 12/05/2011 4:43 πμ.


Δυστυχώς, δεν ήθελα να το πιστέψω κι εγώ, αλλά τελικά όλα τα απεργοσπαστικά ΜΜΕ το δίνουν ως έγκυρο και μιλούν για πολύ σοβαρό τραυματισμό από μαχαιριές. Κι όλα αυτά λίγες μόνο ώρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του Γιάννη που παλεύει για τη ζωή του, τους σοβαρούς τραυματισμούς δεκάδων άλλων διαδηλωτών, τις επιθέσεις σε μετανάστες προχθές και τις διπλές επιθέσεις σε στέκια προχθές και χθες το βράδυ λίγο πριν ξεκινήσει η έκτακτη συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ. Το κράτος για ακόμη μία φορά και πλέον φαίνεται βάση οργανωμένου σχεδίου συνεργάζεται και αλληλοσυμπληρώνεται, κλιμακώνοντας και δημιουργώντας καταστάσεις.

από αλλάξτε τίτλο 12/05/2011 6:53 πμ.


Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του άτυχου μετανάστη.
Πρόκειται για καθαρή φασιστική δολοφονία απότοκο του πογκρόμ της χρυσής αυγής.
Ο Μιχαλιολάκος ο ηθικός αυτουργός τουλάχιστον.Η συμμορία του ενορχύστρωσε το διαρκές πογκρόμ που κορύφωσε στην δολοφονία του μετανάστη...

από θάνατος στους φασίστες 12/05/2011 7:57 πμ.


Αγριο θάνατο βρήκε ο μόλις 21 ετών μετανάστης από το Μπαγκλαντές που μεταφέρθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι από τη συμβολή των οδών Στρ. Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κ. Πατήσια. Περίοικοι είπαν ότι πρόκειται για ρατσιστικό έγκλημα.

από άστρο 12/05/2011 8:17 πμ.


Ισχύει. Το μεταδίδουν κ τα ραδιόφωνα. Νεκρός από μαχαιριές 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

από αναπαραγωγή 12/05/2011 8:59 πμ.


Από ράδιο ακούστηκε ότι ο μετανάστης υπέκυψε το πρωί στα τραύματα και είναι νεκρός.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License