ΤΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ Ο μακρύς κατάλογος των νεκρών συνεχίζεται Να μη μείνει καμιά δολοφονία αναπάντητη! ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2003 17:41 Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα εργατικά ατυχήματα σε Νέα Σμύρνη, Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κυριάκος Βλάχος, 35 ετών, που έπεσε στο κενό ενώ εργαζόταν σε οικοδομή στη συμβολή των οδών Θράκης και Περάμου στη Νέα Σμύρνη. Σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο χείμαρρο Μπογδάνα, τραυματίστηκε θανάσιμα, ο Ν.Α., 53 ετών, ο οποίος ενώ εργαζόταν ως ηλεκτροσυγκολλητής σε μηχάνημα μεταφοράς αδρανών υλικών, στο εργοτάξιο επεξεργασίας αδρανών υλικών, της εταιρείας Βιοτέρ έπεσε στο έδαφος από ύψος 4 μέτρων. Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, ο Στέφανος Σεβλίδης, 51 ετών, έχασε τη ζωή του όταν ενώ επιδιόρθωνε στέγη σπιτιού, έπεσε από σκάλα ύψους πέντε μέτρων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License