Κατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα σήμερα το μεσημέρι

.

Συντροφοι και συντροφησσες αφού πρωτα κατέλαβαν τα γραφεία του Πασόκ στη πάτρα στη συνέχεια προέβησαν σε επαναδιακόσμηση του εσωτερικού του χώρου .δίνοντας έτσι μια ευχαριστη καλοκαιρινή νότα , κάνοντας επισης το μέρος πιο ευάερο !

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
 

από Α 13/05/2011 4:19 μμ.


Ας το καταλάβουν. Όπως προχτές στο Βόλο, τώρα στην Πάτρα, μετά ποιος ξέρει πού αλλού, δεν θα κοιμούνται ούτε θα κινούνται ήσυχοι. Κι αυτοί και τα δεξιά τους χέρα ο φασίστες.

post image
Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 12 πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα γραφεία του μΠΑτΣΟΚ στην οδό Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα, ως απάντηση στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, με τις δολοφονικές επιθέσεις μπάτσων στη διαδήλωση της 11ης Μαΐου και τη δολοφονική συνεργασία φασιστών και κράτους - παρακράτους ενάντια στους μετανάστες. Γεγονότα που έχουν οδηγήσει στη δολοφονία 21χρονου μετανάστη από το Μπαγκλαντές στα Κάτω Πατήσια από φασιστοειδή, στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του 31χρονου διαδηλωτή Γιάννη Κ. από τους δολοφόνους των ΜΑΤ και σε πολλούς τραυματισμούς διαδηλωτών και μεταναστών (και όχι μόνο στην Αθήνα) τις 2 προηγούμενες μέρες. Έτσι λοιπόν σήμερα περίπου 50-60 αναρχικοί/ες - αντιεξουσιαστές/στριες - σύντροφοι/ισσες κατέλαβαν για λίγη ώρα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (την ίδια στιγμή που στην Πάτρα είχε έρθει επίσκεψη ο υπουργός πολιτισμού Γερουλάνος) αναρτώντας 2 πανό (αυτό που κρεμάστηκε ψηλά στα παράθυρα έγραφε "Καμιά ανοχή στις κρατικές-παρακρατικές επιθέσεις // Στον καιρό των δολοφόνων η σιωπή είναι συνενοχή") φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας κείμενα στους περαστικούς. Κάμποσοι ασφαλίτες και δίκυκλοι μπάτσοι εμφανίστηκαν προς το τέλος ενώ και ο χώρος των γραφείων (νομαρχιακής επιτροπής και πασπ) δέχθηκε από τους επισκέπτες έναν αυθόρμητο καλλωπισμό κυρίως με σπρέι στους τοίχους και αλλού. Τελικά οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν με πορεία από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου προς την πλατεία Όλγας όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με μικροφωνική και μοιράσματα κειμένων. ΥΓ: Για αυτές/ους που διαδίδουν τα ψέματα περί κλοπής χρημάτων από υπάλληλο των γραφείων, ας τους θυμίσουμε ακόμα μια φορά ότι όλη η ελλάδα τους φωνάζει κλέφτες (και όχι για 50 ευρώ που συκοφαντούν εμάς για να αμαυρώσουν την κίνηση) και ότι υπάρχει μια παροιμία ειδικά για την περίπτωσή τους: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί"...

Εικόνες:

από wake up 13/05/2011 5:32 μμ.


post image
από κάτω

Εικόνες:

από wake up 13/05/2011 5:39 μμ.


post image
το πασοκ είναι εδώ

Εικόνες:

από wake up 13/05/2011 5:51 μμ.


post image
γαμώ το κερατό σου μπατσόκ

Εικόνες:

από @ 13/05/2011 6:33 μμ.


post image
.

Εικόνες:

από ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 13/05/2011 6:40 μμ.


post image
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.&-

Εικόνες:


Τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ανακρίβειες αλλά κάποιες εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

 

Για την αντικατασταλτική πορεία και την επίθεση στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ:

http://www.youtube.com/watch?v=7yeaCIISDwk&feature=player_embedded#at=17

 

Για την κατάληψη και την «εικαστική παρέμβαση στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ:

http://www.youtube.com/watch?v=GMATTjT6t7w&feature=player_embedded#at=15


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License