Νεώτερα για το Γιάννη

Στην εντατική παραμένει ο Γιάννης, ο διαδηλωτής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπάτσους στην γενική απεργία της 11ης Μαϊου


 

.Νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρατικού της Νίκαιας και η  κατάστασή του παραμένει σταθερή και ελεγχόμενη. Μέχρι τώρα έχουν αποφευχθεί οι επιπλοκές, αλλά είναι ακόμα σε καταστολή και διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε  διαπίστωσε δύο ισχυρά χτυπήματα από αμβλύ όργανο στο κεφάλι, τα οποία προκάλεσαν το υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Εκτός όμως από αυτά διαπίστωσε επίσης πολλά χτυπήματα στην πλάτη από αστυνομικό γκλομπ.


Ο Γιάννης Καφκάς νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρατικού της Νίκαιας και η κατάστασή του παραμένει σταθερή και ελεγχόμενη. Μέχρι τώρα έχουν αποφευχθεί οι επιπλοκές, αλλά είναι ακόμα σε καταστολή και διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License