Πέσιμο με γιαούρτια και αυγά στον Πεταλωτή στην Αργυρούπολη

.

Είχε πάει να μιλήσει σε κωματική εκδήλωση στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης στην οδό Αλεξουπόλεως. Έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος και δε βγαίνει αν δεν έρθουν ισχυρές δυνάμεις μπάτσων. Του την έπεσαν με γιαούρτια και αυγά την ώρα που έμπαινε στο κτίριο.

Γίνονται προσαγωγές. Ο κόσμος φωνάζει "φασίστες-φασίστες" προς τους μπάτσους. Έχει παραταχθεί διμοιρία στην είσοδο.

Επεισόδια και μέσα στην αίθουσα. Απωθήθηκε κόσμος προς τα έξω. Παίζουν με λέιζερ στη μάπα του καθώς μιλάει στο βήμα.

Ο Πεταλωτής βρίσκεται ακόμη εγκλωβισμένος μέσα στο ΚΑΠΗ.

Συγκεντρώνεται συνεχώς κόσμος.

από ενημερωμένος 02/06/2011 9:21 μμ.


έχουν γίνει 2 προσαγωγές και τους πηγαίνουνε ΓΑΔΑ.
δύσκολα τα πράγματα, υπάρχουν διμοιρίες και ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 2
χρειάζεται επειγόντως κόσμος στην Αργυρούπολη στα Καπή


από @ 02/06/2011 9:33 μμ.


Το Α ΚΑΠΗ είναι κοντά στο Praktiker, δίπλα στη Λ. Βουλιαγμένης, στην οδό Αλεξιουπόλεως. Από τηλέφωνο φίλος είπε πως μαζεύτηκαν 2-3000 άτομα, εχουν κλείσει το δρόμο και περιμένουν να βγει.

από @... 02/06/2011 9:42 μμ.


από @... 02/06/2011 9:53 μμ.


Απ' έξω έχουν μαζευτεί πλέον εκατοντάδες.
Ο Πεταλωτής βρίσκεται ακόμη μέσα.
Έφθασε και άλλη διμοιρία.
Έξω η ατμόσφαιρα δονείται από συνθήματα.

από @... 02/06/2011 10:10 μμ.


Από την πλαινή πόρτα έφυγε πριν λίγο ο Πεταλωτής.

Πολύς κόσμος παραμένει απ' έξω αποδοκιμάζοντας στελέχη του ΜΠΑΤΣΟΚ που βρίσκονται ακόμη στο κτίριο φωνάζοντας ρυθμικά "Κλέφτες-Κλέφτες".

από ψ 03/06/2011 3:29 πμ.


οι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν χωρίς καμία κατηγορία γύρω στη 1 το βράδυ,από τη ΓΑΔΑ όπου είχαν μεταφερθεί.
στο χώρο βρέθηκε και ομάδα περίπου 50 αλληλέγγυων.

από ## 03/06/2011 11:36 πμ.


Στην αρχή, κάποιοι ήταν απέξω και διαμαρτύρονταν και κάποιοι μέσα, πολλοί μεγάλης ηλικίας. Κάποιοι πασόκοι που ήταν μέσα τα χώνανε ήδη στον Πεταλωτή και καλούσαν τους απέξω να έρθουν κι αυτοί μέσα και να συμμετέχουν. Οταν κάποιοι προσπάθησαν να μπούνε, τότε γίνανε οι συλλήψεις και πολύ σύντομα μαζεύτηκε κόσμος και έκραζε.
Επειδή κάποιοι φοβήθηκαν κοτρώνια και σπασίματα έβαλαν τραπέζια και μαξιλάρια στα τζάμια. Οι μπάτσοι των ματ φτάσανε τρέχοντας και κρατούσαν τον κόσμο σε απόσταση, προστατεύοντας το μπούλη, κάπου 4 διμοιρίες.
Τελικά οι μέσα τον άκουγαν, οι έξω έκραζαν, φώναζαν και γίνονταν όλο και περισσότεροι μέχρι ο μπούλης να φύγει από την πίσω πόρτα, οι δημοσιογράφοι να τρέχουν να τον προλάβουν αλλά και να εισπράξει κάμποσα μπινελίκια από κόσμο που είχε πάρει χαμπάρι και είχε πιάσει το στενό στις δύο άκρες, έπεσαν και σπρωξίδια με ασφαλήτες εκεί.

Νωρίτερα, αλλαφιασμένοι κάπιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν παρεμβάσεις στον κόσμο περί πολιτισμού και ευπρέπειας, μεταξύ τους ο πρώην πασόκος δήμαρχος και ο πρώην αριστερός-πλέον ανεξάρτητος και πρόσφατα υποφήφιος της δεξιάς φαρμακοτρίφτης.
Οι πολίτες στην Αργυρούπολη είναι εξαγριωμένοι εδώ και καιρό με τα πράσινα λαμόγια που δημιούργησαν απίστευτα χρέη. Πλέον, δεν κυκλοφορούν άνετα στο δρόμο !

από exchaos 03/06/2011 1:29 μμ.


Αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά σύντροφος που βρισκόταν στην Αργυρούπολη με σύντροφο που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος, η είδηση για την προσαγωγή και γενικότερα για την κατάσταση που επικράτησε στο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης ανακοινώθηκε σχεδόν αμέσως και στον κόσμο που βρισκόταν στη συνέλευση της πλατείας Συντάγματος.

Φέρτε ελικόπτερο πάνω απ΄το ΚΑΠΗ να πάρει τον μαλάκα τον Πεταλωτή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License