Μηχανοκίνητη πορεία για Άρη Σειρηνίδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στον Άρη Σειρηνίδη

post image

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στον Άρη Σειρηνίδη. Από την συγκέντρωση στα Προπύλαια πάνω από 100 δικάβαλες μηχανες πορεύτηκαν στο κέντρο της πόλης, κορνάροντας, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας τρυκάκια. Το δρομολόγιο που ακολουθήσαμε ήταν: Προπύλαια, Ομόνοια, Σωκράτους, Σταδίου, Σύνταγμα, Φιλλελήνων, Στήλες Ολυμπίου Διός, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Αλεξάνδρας, Πατησιων, Ακαδημίας. Η πορεία έληξε ξανά στα Προπύλαια όπου ομάδες συντρόφων είχαν παραμείνει συνεχίζοντας τη μικροφωνική.
Δεν αντιμετωπίσαμε προβλημα αποτην καταστολή ενώ τρακαριστήκαμε με πορεία του ΚΚΕ που κατέβαινε την Πειραιώς.
Ο αγώνας για την απελευθέρωση του Άρη συνεχίζεται ως τη νίκη

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License